دعوای شدیدی با شوهرم داشتم شوهرم خیلی دوسم داره بلند داد زد گفت تو رو دوس دارم تو رو نمیتونم بزنم ولی شیشه گلاب برداشت چنان توو سرش میزد که شکست یه چندتا ظرف و ظروفم شکست انگار وحشی شده بود
هستید ادامش بگم حالم خیلی بده حوصله کارگاهی بازیتون ندارم بخدا بخدا اگه دروغ میگم همچنین بلایی سرم میاد ولی الان از سر شب حالم جوریه که میخوام بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
بچم سه ماه به دنیا آمده هم سنگ کلیه داره هم کولیک سه ماه من خواب ندارم از گریه هاش
عزیزم خدا کمکت کنه
دختر اول منم به دنیا اومده بود
خونمون جنگبود فقط
تقصیر نداشت شب میومد خونه خسته منم از صبح تا شب بچه بغل کرده بودم توقع کمک داشتم اونم داد و هوار می کرد
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
افتادم به جوون همسرم گفتم تو اصلا به متوجه نمیکنی من داغون شدم تو همش میگی خونه مرتب نیس زنگ میزنی ...
اصلا نرو نازشو بکشیا
دیوونه بازی دراورده که اورده
تو حرف حق زدی
منم دخترم کولیکی بود
شوهرم یه بار کمار غذاش سالاد نبود شر بپا کرد
مردی که بچه میخواد باید باید درکش هم داشته باشه
زن بچه دار با قبلش فرق می کنه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
فانتزی هیجان انگیزی بود آدرنالینم رو بردی بالا بازم لطفا فانتزی بساز حوصلم پوکید منتها قسمت نوزادی که سنگ کلیه داره و گریه می کنه رو حذف کن حال و حوصله شو ندارم فقط از خودزنی های شوهری بگو