2777
2789
عنوان

هیچوقت فک نمیکردم من این تاپیک بزنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 69 پست

ولی خدایی حرف دلت رو زدی یه کم درک کنه دیگه خونه تمیز و مهمونی دادن و...برای کسیکه بچه بد قلق داره اونم بدون کمک سخته .اگه میتونهدو ساعت بچه رو نگهداره شما برید پارکی باشگاهی چیزی

مولتی بخور و غذای خوب تا تقویت بشی

برید بیرون حتی در حد دور زدن تو ماشین یه پفک خوردن زیاد نمون خونه سعی کن زیاد توی خونه ومحیط نمونی

برای بچتم شعر و قصه بخون سعی کن اونم آروم کنی بچها خیلی زود حس مادر میفهمن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تا زوجین ب شرایط جدید عادت کنن خیلی گرون تموم میشه براشون

بله درست میفرمایید عزیزم

و همیشه یک نفر باید فداکاری کنه

تازه شرایط من خاص بود

شوهر من فرزند طلاق بود

خانواده ندیده بود

فقط پدرشو هفته ای یه بار دیده بود که مرد یعنی نعره کشیدن و عربده کشیدن

مادرشو سالی یک بار

شب تا صبح بچه بغل را می رفتم 

یک لحظه می گفتم نگه دار برم‌شربتو از تو یخچال بیارم‌بهش بدم می گفت به من چه ظیفه ی من نیست بچه رو بغل کن‌با خودت ببر 

خدا می دونه پیر شدم تا به این فهموندم زن آدمه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره میشه نوزاد دیدم ک زیر ۵ماه کلیه هاش سنگ داشتهحالا ان شالله خانوادت اسی بسلامت و شادی این دوران ...

عهه چ قدر عجیب من اصلا این چیزارو نمیدونستم تا حالا هم نشنیده بودم عزیزم 

آره ان شالله نی نی اسی خوب بشه 🤲😊😘

بله درست میفرمایید عزیزمو همیشه یک نفر باید فداکاری کنهتازه شرایط من خاص بودشوهر من فرزند طلاق بودخا ...

وای خدا خیلی سخته ک 

الان چی چطوره؟کمک میده؟

من خدایی کمکم بود حتی شاید بگم بچه رو اون بزرگ کرد 

جمعه ها هم ک کلا روز من بود اصن خونه نبودم

اما خب باید بگم همسر منم محبت کلامی صفر اصلا انطور عاشقانه دوسم نداره صرفا یه زندگی عقلانی تشکیل داده مثل یخ سرده

دیگ هرکس یه جور مشکلی داره چی بگم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
وای خدا خیلی سخته ک الان چی چطوره؟کمک میده؟من خدایی کمکم بود حتی شاید بگم بچه رو اون بزرگ کرد جمعه ه ...

دروغ نگم سر دومی یه نموره بهتر شد

سر سومی قبلش نشوندمش باهاش صحبت کردم

سومی بچه رو بغل می کرد راه می برد 

فک کنم‌یه دو سه تا دیگه بیارم قشنگ یاد بگیره

الان که پسرم که بچه ی سوممه ۵ سالشه یه بار بیرون باشن 

بلد نیست ببرتش دسشویی

بدو بدو میاد خونه 

اینم محبت کلامی ندیده و بلد نیست

می گه محبت باید به دل باشه 

ولی عصبانی شدنی فحشاش میریزه بیرون دل  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دروغ نگم سر دومی یه نموره بهتر شدسر سومی قبلش نشوندمش باهاش صحبت کردمسومی بچه رو بغل می کرد راه می ب ...

ولی سعی کن پسراتو زیاد بفرستی با باباش بیرون و داخل اجتماع باشن تا گرگ بشن و چم و خم کوچه و بازار یاد بگیرن

پسر تو خونه وارد اجتماع شدنش خیلی پر چالشه

همین ک مادرو پدرش نیستن ۱۰ هیچ جلویی جیگر😅

ما ک دهنمون سرویس شد باخانواده شوهر

ولی سعی کن پسراتو زیاد بفرستی با باباش بیرون و داخل اجتماع باشن تا گرگ بشن و چم و خم کوچه و بازار یا ...

فدات شم هستن

پدرمادرش اون موقعا گم و گور بودن

وقتی این به جایی رسیده پیدا شدن

پدرشوهرم یه باج گیر حرفه ایه 

ماهی بیست تومن فقط نقد ازمون می کنه

می کنه ها

یعنی ندی فحش و نفرین می کنه

اگه مریض بشه بمیره نه دکتر میره نه دارو میخره

ما باید ببریم

خلاصه که محبت نکرده ولی طلبکاره