2777
2789

اره خیاطی  مشتری بددد به تورم خورد الکی ایراد میگرفت یبارم پیر بود و بد هیکل نمی دونستم چطور باید الگوشو بکشم لباس تیکه خورد و... 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هنوز شروع نشدهولی مربوط به طراحی وب سایت اینا زیاد بلد نیستم

اون که گند زدن نداره...تا جایی که میتونی اطلاعاتت رو بالا ببر و با اعتماد به نفس کار کن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

حتی یه پزشک هم می‌تونه اشتباه کنه و اشتباهش منجر به مرگ بشه طراحی سایت که بارها و بارها فرصت اصلاح داری 

چرا انقدر وسواس فکری داری ؟ اصلا نباید به این ترس ها بها بدی 

عملکرد مغز اینطوریه که برای بقای تو تلاش می‌کنه هر کاری هم که تو رو به تلاش بندازه از نظر مغز یعنی صرف انرژی و به خطر افتادن بقا ، برای همین میاد این ترس ها رو برات پر اهمیت می‌کنه تا شروع نکنی برای همینه که شروع هر کاری سخته ولی وقتی بری توش و توش بمونی اون وقت مغز می‌فهمه که امنیت وجود داره حالا کمکت می‌کنه که راحت تر اون کار رو انجام بدی 

هر جا بخوای به وسواس فکری اهمیت بدی این روند طبیعی رو مختل می‌کنی و درجا میزنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم الان تو رو یادم افتاد،بسه انقدر خودخوری نکن هنوز نرفتی انقدر خودتو زجر میدی بری چی میشه🤦‍♀️اص ...

اره یادمه برام داستانت رو تعریف کردی 

اره میبینی نرفته اینقدر دارم عذاب میکشم

2810