2777
2789
عنوان

هیچوقت فک نمیکردم من این تاپیک بزنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 69 پست

من پریود و اعصاب خورد و سه ماه من روزی 2*3 ساعت خسته و کوفته میخوابم  دکتری نمونده که بچم نبرده باشم  دیگه کم آوردم هر روز میشینم با بچه گریه میکنم   شوهرمم   امشب دیگه کم آورد از صبح بود که داشتم گریه میکردم غمگین و افسرده اصلا افسردگی بعد از زایمان گرفتم با این اوضاع 

در حسرت تپل شدن🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتادم به جوون همسرم گفتم تو اصلا به متوجه نمیکنی من داغون شدم  تو  همش میگی خونه مرتب نیس زنگ میزنی خواهرت دعوت میکنی  ازم تنوع غذایی میخوایی و از صبح تاعصر برا بدبختی هام گریه کردم بعد همسرم اومد معذرت خواهی و من بازم اشک می‌ریختم ناراحت بودم اخر عصبانی شد هرچی دم دستش بود شکوند  کلی با شیشه گلاب زد توو سرش و مشت میزد توو دیوار و کلی سیلی به خودش زد 

اشکشو درآوردم  چه گریه هایی کرد گفت تو رو قرآن اگه از من ناراحتی من میرم من خودمو میکشم توراحت شی ولی اینجوری نباش  

در حسرت تپل شدن🥺
2805

الان یه عذاب وجدان گرفتم دارم میمرم سرش باد کرده خوابیده  خب منم خستم افسردم داغونم   بجز اون هیکس ندارم درد دل کنم غر بزنم پریود که میشم وحشی میشم 😔💔💔💔💔

در حسرت تپل شدن🥺
فکر می کنم مدت زیادی یه چیزی رو داره تحمل می کنه دیگه لبریز شده یا از چیزی ناراحت شده و نگفته و خوب ...

دقیقا گفت من طاقت هر روز قهر و گریه تو ندارم 😔😔😔😔😔😔😔😔 گفت بسه بریدم دیگه 

در حسرت تپل شدن🥺

چ شوهر خوبی داری خوشبحالت قدرشو بدون

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

به هردوتون حق میدم 

ولی خب اون عکس العمل از شوهرت درست نبود 

کاش خودت مشاور یا روانشناس بری 

حس میکنم 

کمی افسردگی داری باید درمان شی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

الان یه عذاب وجدان گرفتم دارم میمرم سرش باد کرده خوابیده خب منم خستم افسردم داغونم بجز اون هیکس ن ...

عزیزم درکت میکنم، کااااملا حق داری... ولی توروخدا ازت خواهش میکنم برای افسردگیت برو دکتر حتما.... خیلی بهت کمک میکنه کمتر اذیت میشی... کاش یکی بود اینو توی اون دوران به من میگفت

منم حال و روزم مثل شما بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810