2777
2789
عنوان

هیچوقت فک نمیکردم من این تاپیک بزنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 69 پست
من پریود و اعصاب خورد و سه ماه من روزی 2*3 ساعت خسته و کوفته میخوابم دکتری نمونده که بچم نبرده باشم ...

اسی جان به نظرم با هم به یه تراپیست مراجعه کنین.بعضی مواقع نیازه که یه روانشناس باهامون حرف بزنه.این روزا هم می گذره.همه چیز درست میشه ان شاءاللّه.🌷 یه سری مکمّل های غذایی می تونن حال روحیت رو بهتر کنن.اسکرین شاتش رو برات گذاشتم.ازشون استفاده کن.

.

.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم عذاب وجدان دارم واقعا روانیش کردم 😢

کولیت بچه قابل درمانه 

فقط باید صبور باشی 

بگرد شهر اطرافت ببین دکتر متخصص اطفال خوب برای گوارش 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سنگ کلیه که خوب میشه پسر آبجیم هم وقتی به دنیا اومد سنگ کلیه داشت زود هم خوب شد فقط دکتر خوب ببرش ولی در و بلای شوهرت بخوره تو سر شوهرم که الکی سر هیچ و پوچ قهر می‌کنه و توهین 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
2805
من پریود و اعصاب خورد و سه ماه من روزی 2*3 ساعت خسته و کوفته میخوابم دکتری نمونده که بچم نبرده باشم ...

سلام عزیزم درکت میکنم خدا سلامتی به بچت وصبربه خودت بده  خداروشکرکه بااین همه فشاردست روی توبلند نکرده قدرشو بدون نزاررفتارات باعث دلسردی همسرت بشه از بزرگترین کمک بخواه توی بچه داری ومدیریت زمان کن تاکمتراذیت بشی نوزادبیمارخیلی سخته عزیزم اینو خوب میفهمم خدا کمکت کنه

هیچکس ندارم کلا توو یه شهر دیگه ام 😭💔😔

ببین اگه امکانش هست یه دوهفته ایی برو پیش خانواده ات

تا حداقل روحیه ات عوض بشه

یه چیزی رو بدون حال بد تو تاثیر بدی رو حال بچه داره

غمگین باشی اطرافتم پر از انرژی‌های منفی میشه

بعد حال بچه ات بدتر میشه چون پاکه و حس میکنه

دعا بخون

قرآن بخون

حداقل روزی یک ربع

ببین اگه امکانش هست یه دوهفته ایی برو پیش خانواده اتتا حداقل روحیه ات عوض بشهیه چیزی رو بدون حال بد ...

نمیتونم شوهرم ول کنم  خیلی بد غذاس من نباشم هیچی نمیخوره 

در حسرت تپل شدن🥺

دوستان عزیز اینو نوشتم یکم خالی شم خیلی لطف میکنید گزارش بزنید تمام آشناها ها  کاربریم می‌شناسن نمیخوام کسی بفهمه اشکش در آوردم😔😔😔😔😔 خاک توو سرم 

در حسرت تپل شدن🥺
خوب کارتون راحته بنده خدا گفته.اگه می خواین تاپیکای بدتری نزنین،همین حالا قهر کردن رو تموم کنین.

دقیقا

بره کنارش فقط دراز بکشه تا از هم حس آرامش بگیره

ما هم این روزا رو گذروندیم

اسی همسر ب رابطه ج ن س ی هم احتیاج داره

باعث آرامشش میشه

امیدوارم بچه عزیزتم خوب بشه

نمیتونم شوهرم ول کنم خیلی بد غذاس من نباشم هیچی نمیخوره

حدانلود یه موقع بریید بیرون

یا اگه ماشین داره بریید دور دور

عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم

ولی ب مرور همسرت ازت دور میشه طرف زنا اگه نره طرف مواد میره

2810