2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15090 بازدید | 422 پست
..... و منی ک قدم ۱۷۴ هس🚶

شما خوب نیستی اسی فقط خوبه😅😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی 1 سانتم خوبه چقد حس بدیه برا مردا که با خانمشون هم قد باشن دیگه بدتر اینکه خانمشون چند سانتی ب ...

دقیقا خیلییی بده اینجوری😅 قد منساب برای همسر شما ۱۷۰ تا ۱۷۵ هست😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عصبانیت رو کاملا میشه از نحوه ی تایپ کردنتون تا اینجا حس کرد...با وجود بی احترامی که ب من کردین مثل ...

پس فردا بهت میگه دراز 

ماها کیوت و بغلی اییم😁😁😁پسرا بیشتر از کیوت خوششون میاد تا یکی هم قد خودشون

2805
خدایی 1 سانتم خوبه چقد حس بدیه برا مردا که با خانمشون هم قد باشن دیگه بدتر اینکه خانمشون چند سانتی ب ...

حتی اینجا یک آقای محترم تشریف دارن و میگن هم قد خوب نیست 

بعد من میگم از پسر ۱۷۰ خوشم نمیاد خانمهای سایت بهشون بر میخوره😂

پس فردا بهت میگه دراز ماها کیوت و بغلی اییم😁😁😁پسرا بیشتر از کیوت خوششون میاد تا یکی هم قد خودشون

در مورد پسرا تو نظر نده ناموسا😅😅 تو اینستا یه نظر سنجی دیدم ۷۸ درصد پسرا دختر قد بلند نظرشون بود 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیز دلمی شما...اره منم قدم بلنده ۱۸۱ با یکی از دوستام داشتم حرف میزدم گفت زهرا وقتی داشتی راه میرفت ...

عزیزم 

خداحفظش کنه 🌸🌸🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

سرزمین کوتوله ها یادته؟

ارههههه فک کنم همه اطرافیان اسی اون مدلین 🤣

من خودم قد بلندو دوس دارم و قد خودمم کوتاهه ولی خب بیشتر اطرافیان بین ۱۶۷ یا ۱۷۶ اینا هستن و خب انقد ماشالا ماشالا نداره این قد 🤣🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
2810