2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15129 بازدید | 422 پست
خیلی😍😍😍

فکرکن میرن بغل عشقشون سرشون میرسه به روی سینه عشقشون و این خییییلی حس قشنگیه که ما قد بلندا هیچوقت نمیتونیم تجربه کنیم

من که هروقت شوهرمو بغل میکنم کله‌مون میخوره تو هم😶😂

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

سلیقه ای من خودم ریزم و راضیم ماشالله زیاد میشنوم

اره منم بهم میگن اصلا بهت نمیاد ۱۸ سالت باشه هم اجزا صورتم هم قدم

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله من وکیل پایه یک دادگستری روزی چندتا پرونده دستش میاد ی طایفه جلوش خم راست میشه با قد 150.

طایفتون جلوی وکیل خمو راست میشن؟؟۲ از خاله های من وکیلن ولی خیلی عادی باهم برخورد میکنیم و خم و راستم نمیشم شما خیلی وکیل رو با ابهت میدونین😅😅😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

2805
قد کوتاه ها تو بغلی هستن خیلی🥺💗

بله قد تنها تتو ظاهر تفاوت داره بعد اون هیچ چیز دیگه ای نه درونی هم قد کوتاه مفید تره 

همین آدما هستن که اعتماد بنفس بقیه رو خراب میکنن 

الان به قد کوتاه میاد ناراحت میشه میگه خوش بحالش 

هیچوقت پز ندیم بهتره 

خودم اعتراف کنم چشام کوچیکه 

یکی بیاد بگه چشم بزرگه خیلی نعمت بزرگیه ناراحت میشم

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

ولی در کل میگم ....قد بلند هررر چیزی بپوشه بهش میاد مخصوصا لباس بلند ...کلا قد بلند نعمته واقعا😅😅😅 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چقدر همه نظرای منفی دادن حتما باید بیایم از دردامون بگیم؟من ۱۶۹ ام ولی تا زمانی که لاغرم قشنگه وقتی ...

میدونی جریان اینه که 

یکی تاپیک زده بود بیاید هیکلمو ساختم ببینید و اکثر کامناش مثبت بودن و پر از وایب مثبت

یا بهضی ها عکس صورتشون رو میذارن قشنگه 

ولی یکی میبینی با حالت پز دادن میاد وسط یا شاید هم قصد تخریب نداشته باشه ولی بلد نیست حرف بزنه و مخاطب رو ناراحت میکنه با حرف هاش 

ایشون هم کپشن قشنگی نداشت 

شاید اگه یکم روی کپشنش کار میکرد 

مولا میگفت ۱۷۰ هستم و احساس زیبایی میکنم و ب نظرم همه دختر ها با هر قد و هیکلی قشنگه به جای اینکه بگه قد ۱۷۰. میپسندم و کوتاه و‌بلند تر نمیپسندم برای دختر و احساس خفن بودن میکنم قطعا کامنت های مثبت میگرفت

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بله قد تنها تتو ظاهر تفاوت داره بعد اون هیچ چیز دیگه ای نه درونی هم قد کوتاه مفید تره همین آدما هستن ...

💗💗💗💗💗

مراقب دل همدیگه باشیم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

فکرکن میرن بغل عشقشون سرشون میرسه به روی سینه عشقشون و این خییییلی حس قشنگیه که ما قد بلندا هیچوقت ن ...

😂😂🦋من که عشقی ندارم از این زاویه نگاه نکرده بودم کلا هم قد بلند هم کوتاه خوبن جفتش خوبه

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

طایفتون جلوی وکیل خمو راست میشن؟؟۲ از خاله های من وکیلن ولی خیلی عادی باهم برخورد میکنیم و خم و راست ...

منظورم احترام ک انقد شخصیت بالایی داره به احترامش بلند میشن. شما اصلا منظور منو میفهمی؟  من عموم دکتر دراز و بی شخصیت  جایی کسی محلش نمیذاره. منظورم اینه برا قد کسی احترام نمیخره. بخاطر شخصیت ادماس

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
در عجبم وقتی قد کوتاها توهین میکنن ب قد بلند ها خیلی راحت بهشون میگن غیر عادی دراز نردبونصدای هیجکدو ...

اینو بدون همیشه روباه دستش به انحیر نمیرسه میگه تلخه😅...من کلا قد برام مهم نیست یه رفیق دارم ۳۰ سانت ازم کوتاه تره خیلی دوسش دارم...ولی تا بوده قد بلند رو بورس بوده و همیییشه مده ...

😂😂🦋من که عشقی ندارم از این زاویه نگاه نکرده بودم کلا هم قد بلند هم کوتاه خوبن جفتش خوبه

من پنج ساله متاهلم اسیر شدم بخدا

به دلم مونده شوهرم و بغل کنم بجا صدای برخورد کله‌هامون صدای قلبشو بشنوم 😂😂😂

2810