2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15713 بازدید | 422 پست
خیییلی درازه واسه دختر ولی بهتر از خیییلی کوتاه بودنه

شما ک دانا هستی کلمه دراز زشته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

میگه من ۱۷۱م کمتر یا بیشتر رو نمیپسندم یعنی ایشون ۱۷۰م نمیپسنده بابا خودشیفته منتظریم تو ما رو بپسندی 🤣🤣🤣🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
منکه به شخصی میاستم تو روی کسی که بخواد توهین کنه اتفاقا تو یه تاپیکی پشت یه دختر قد بلند دراومدم که ...

عزیز دلمی شما...اره منم قدم بلنده ۱۸۱ با یکی از دوستام داشتم حرف میزدم گفت زهرا وقتی داشتی راه میرفتی و از پله ها پایین میومدی با خودم‌گفتم این که با ابهت راه میره اگه سلامش کنم جواب میده؟؟نکنه جواب نده😂😂😂 ولی خدایی این دوستم ۳۰ سانا ازم کوتاه تره ولی تیکه ای از وجودمه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اره خوبه از من ۱سانت بلند تری😂😅

خدایی 1 سانتم خوبه 

چقد حس بدیه برا مردا که با خانمشون هم قد باشن دیگه بدتر اینکه خانمشون چند سانتی بلند تر باشه 

من توجیح نمیشم چجوری بعضی خانما مردای قد کوتاه تر از خودشونو انتخاب میکنن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

من ۱۷۰ ام ولی تو فامیل هامون اکثرا خیلی بلندتر داریم

فک کنمدور و بر شما اکثرا کوتاه هستن که شما رو بلند میبینن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عزیز شما منظور ایشونو بد برداشت کردید ایشون نگفتن طایفه خودشون گفتن یک طایفه (منظورشون افراد دیگه هس ...

نه منم گفتم اخه یه وکیل بودن دیگه خم و راست شدن نداره ..هرچند دوتا از خاله های خودمم وکیلن😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بنظر من قد دختر بالای ۱۶۵ اصلا جذاب نیست 

نظر شخصیم اینه 

توی ازدواج هم اکثریت آقایون دست میزارن رو دخترای رنج ۱۵۵-۱۶۵ که از نظر اندامی هم نه چاق باشن نه لاغر

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اطرافتون همه کوتولن ک واسه ۱۷۱ انقد ماشالا ماشالا میکنن ؟ عجیب بود برام یکم 🤣

نه عزیزدلم من توی شهر و قومیتی هستم که قد بلندمون زبان زد همه س😉

میانگین دخترای ایرانی ۱۶۴ بیشتر نیستش

برای همین قد من انقدر توی چشمه

2810