2777
2789
عنوان

خانواده ی خواستگارم بعد از هفت ماه هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 55 پست
عزیزم میتونم اون دوتا خط قرمزت رو بدونم؟صرفا برای تجربه ی خودم میپرسم

تو پیامای بعدی نوشتم.

اول اعتقادات 

دوم اینکه اهل قلیون کشیدن بود و برای من و خانوادم خیلی مهمه این مسائل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه طرف میگم بگم و خودمو خلاص کنم اما از طرف دیگه میترسم بدتر بشه و دوباره پاپیچم بشن که اون مشکلا ...

من فکر میکنم شما کلا از اون آقا پسر خوشت نیومده

وگرنه مشکل رو حل کنن که شما باید راضی بشی

2805
تو پیامای بعدی نوشتم.اول اعتقادات دوم اینکه اهل قلیون کشیدن بود و برای من و خانوادم خیلی مهمه این مس ...

همینا رو بگو بهشون ...ببین کسی که اعتقاد نداشته باشه عمرا بتونن قول بدن که معتقد میشه و فلان و بهمان ...کسی هم که اهل قلیون باشه ممکنه اول قبول کنه که بذاره کنار ولی بعدا تو جمع دوستاش و جامعه دوباره تمایل پیدا میکنه به کشیدن....

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بی اعتقاد بود؟اینایی که گفتید برای منم خیلی مهمه

بی اعتقاد که نه. ولی به اعتقاداتش شک کرده بود و خیلی تکلیفش با خودش مشخص نبود که قراره اینوری بشه یا اونوری.

میگفت مثلا دیدم خیلیا نماز میخونن کنارش خیلی کاراهای دیگه ام میکنن همین باعث شده بدم بیاد و بذارم کنار. 

من نتونستم با این کنار بیام که گناه بنده های خدا رو داره پای خدا بنویسه و چون یه سریا اشتباه میکنن اعتقادشو به خدا از دست بخواد بده. 

آخه واقعا عیبی نداره پسرشون. من که نمیتونم الکی ردش عیب بذارم. من مشکلم با اعتقادات و قلیون کشیدنش ب ...

عزیزم حتما به خانوادت بگو تا اگر صلاح دونستند با خانواده ایشون در میون بگذارن.

در مورد قلیون نظری ندارم ولی در مورد مباحث اعتقادی اگر تفاوت جدی دارید به هیچ وجه قبول نکنید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
بی اعتقاد که نه. ولی به اعتقاداتش شک کرده بود و خیلی تکلیفش با خودش مشخص نبود که قراره اینوری بشه یا ...

اها درسته

دیگه پسر معتقد و مقید هم پیدا میشه؟

همه خیلی بی اعتقاد و اوپن شدن،نه حالا مذهبی اما دیگه تعداد افراد مقید هم خیلی کم شده و نیست اصلا،مخصوصا تو پسرا

من فکر میکنم شما کلا از اون آقا پسر خوشت نیومدهوگرنه مشکل رو حل کنن که شما باید راضی بشی

آخه مشکلاتش قابل حل نیست. طرف اعتقاداتشو گذاشته کنار و علنا خودش گفت اینو.

قلیونم میکشه و خیلی واضح اینو گفت و اصطلاحا میخشو محکم کوبید که یعنی بعدنم این مسئله تو زندگیش هست و جزو تفریحاتشه

بی اعتقاد که نه. ولی به اعتقاداتش شک کرده بود و خیلی تکلیفش با خودش مشخص نبود که قراره اینوری بشه یا ...

تو تیپت چجوریه؟شاید از تیپت فک کرده تو هم اهل اعتقادات نیستی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
همینا رو بگو بهشون ...ببین کسی که اعتقاد نداشته باشه عمرا بتونن قول بدن که معتقد میشه و فلان و بهمان ...

دقیقا منم فکرم همینه.

خصوصا که پسره میخشو از اول کوبید و گفت من الان خودم میگم اهل این چیزا هستم که بعدا نخوام مثل رفیقم دروغ بگم میرم استخر ولی میره قلیون میکشه

آخه مشکلاتش قابل حل نیست. طرف اعتقاداتشو گذاشته کنار و علنا خودش گفت اینو.قلیونم میکشه و خیلی واضح ا ...

من فک میکنم خواسته اینجوری بهت بفهمونه که تو هم میتونی راحت باشی

فک کرده دخترِ امروزی هستی و دوس داری قلیون بکشی و...

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
کلا فقط یه بار دیدمش. نسبت بهش خنثی بودم نه بدم میومد ازش نه خوشم میومد.پنجاه پنجاه بودم.ولی خب دوتا ...

خنثی بودن تو دیدار اول اون هم بطور سنتی طبیعه 

اما اعتقادات فک نمیکنم بشه با قول درسته بشه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
2810