2777
2789

سلام من معمولا موهام گره میوفته و شونه زدن سخت میشه چون موهامم فره 

یعنی قبل شونه زدن خوبه روغن نارگیل بزنم؟؟یاا شما چیز دیگه ای میشناسین

من روغن نارگیل رو با روغن آرگان ترکیب کردم یه بوی شکلات فندوقی به موهام میده و خیلی براق و نرم میکنه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا وازلین میزدم

به موهات؟😐😐

باورم نمیشه رسما پشماااام

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

2805
وقتی موهات نم داره روغن نارگیل بزن نرم میشه راحتتر هم شونه میشه

وقتی موهام خیسه یا نم داره شونه نمیزنم چون موهام خیلی ریزش داره

بعد که خشکم میشه گره میخوره میگن یه چیزی باید زد نرم بشه بعد شونه بزنیم

عزیزم من هروقت موهامو میخام شونه کنم یکم روغن نارگیل میزنم کف دستم میکشم به موهام بهد شونه میزنم

عه منم میخواستم بدونم که میشه قبل شونه زد یا نه

موهاتون خشکه میزنین؟بعد میزنین مو چطوری میشه؟اثری روی موهاتون گذاشته؟

عه منم میخواستم بدونم که میشه قبل شونه زد یا نهموهاتون خشکه میزنین؟بعد میزنین مو چطوری میشه؟اثری روی ...

عزیزم من موهام خشکه آره ولی روغن نارگیل میزنم خیلی خووبه بعد رشدش خوب میشه موخوره نمیشه من خیلی راضیم

2810