2777
2789
عنوان

حق با کیه

225 بازدید | 52 پست

شوهرم هر پنج شنبه بهم میگه برو خونه مامانت اینا ک با رفیقام بشینم اگه نرم دعوا و بحثه تا چن روز دیروز ظهر پنج شنبه رفتم خونه مامانم اینا چون قرار بود یکی از دوستاش از راه دور بیاد خلاصه شب خونه مامانم اینا موندم قرار بود ظهر بیاد دنبالم ک بهانه اورد رفیقم خوابه نمیشه بیدارش کنم درصورتی ک قبلش بهم گفت دارم میام خودمم حوصلم سر رفته بود خونه مامانم اینا کلافه بودم گوشی رو قطع کردم چن بار زنگ زد گفت دم در خونه مامانت اینام بیا تا بریم با عصبانیت  منم گفتم مگه رفیقت خواب نیست صداشو برد بالا منم گفتم نمیام تو هم برو رفیق بازی اومدم خلاصه منو رسوند خونه

ک خواهرشوهرم زنگ زد عصبی بودم با بی حوصلگی جواب دادم ک اون گفت عهههههه خوااااابی (طلبکارانه) گفتم نه عصبی ام از دست داداشت این وسط اینم میخواست بیاد منو پذیرای خودشو بچه هاش باشم و چون اخلاقای برادرش رو میدونه و بار ها قهر بودم و یبار هم بهم زنگ نزده  دیگه دلم ازش پر بود گفتم شما ها فقط روزی ک اومدین خواستگاری خانوادش بودین دیگه الان هیچ خانواده ایی نداره باهاش حرف بزنه خلاصه خدافظی کردیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ادمو برا کلفتی میخوان فقطاگه کلفتیشونو کردی عروس خوبی هستی در غیر این صورت طرف پسرشونن

از اول میدونستی شوهرت رفیق بازه؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کار به خواهرشوهزت ندارم اهمیت ندارهاینکه شوهرت هر هفته بخواد بدون شما با دوستاش باشه اونم فقط خونه خ ...

همین دیگه کلا طلبکاره میگه کار میکنم خسته میشم باید روحیم خوب شه جون بگیرم و.... برا هرچیزی توجیهی داره

اگه هم نرم میگیره ب جروبحث و قهر و...

ادمی که ازدواج میکنه دیگه این تیپ رابطه ها رو که بیشتر توی مجردی داشته رو باید بزاره کنار،بهش بگو اگه میخواسی رفیق بازی کنی،پس چرا ازدواج کردی،این کارش یه عیب و یه جور سوع رفتاره،دوما همه متاهلا پنجشبه،جمعه ها روز عشق و حال و عشق بازی و ماچ و بوسه شونه،استراحت،خواب تا لنگ ظهرجمعه که دیشبش حسابی فعالیت داشتین،این پنجشنبه جمعه ها با دوستاشه،پس کی واسه مسائل زناشویش وقت میزاره

ادم متاهل،معنی نداره که رفیق بازی کنه ،اونم با رفیقای مجرد،ملت رفت و آمد نرمال خانوادگی دارن،عین این سریالای ترکیه ایی هزارجور داستان توشون پیش میاد،وای به حال اینکه رفیق مجرد بیاد و بره

من پای قضاوت نیستم .

ولی مساله اینه که ما خانمها خودمون مردامون را پنج شنبه از خونه میندازیم بیرون همینجوری مثل شوهر شما ....بعضی ها حرفی میزنند بعضی ها هم اخم و تخم میکنند .کار اشتباهیه کلا .به غیر از روضه ‌گرفتن دورهمی های بدون شوهری اشتباهه .

شما میتونید پافشاری کنید نرید خونه مادرتون .

مسائل خانواده شما به خواهرشوهر شما حتی یک کلمه اش مربوط نیست ‌ دخلی نداره .اشتباه اینه راز خانوادگی دعواهارا به مردم هیچ ربطی نداره .اصلا وابدا .مهمونی رفت وامد جز مسائل خانوادگی نیست .شخصی نیست .درباره مسائل عمومیصحبت بشود خوبه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2810