2777
2789
عنوان

یکی از دوستای دانشگاهم متاهله ولی میگه به کسی نگو😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 71 پست
من هیچ وقت تاحالا دوستامو با خانواده ام آشنا نکردم🤔

کار درستی میکنی👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا از یه مشکل روانی برای یه مشکل دیگه توجیح میتراشید. مثلا دوست من وسواس شدید داره ولی خب بهتر از ا ...

نه عزیزم  ببین دوستم شوهرش میترسه این بره دانشگاه هوایی‌ بشه واسه همین منم به این‌م‌ضوع اشاره کردم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گفت به نظر خودش اینجوریهشما چرا میای تاپیکاشو زیرو رو میکنی اینکارم قشنگ نیستدر ضمن واقعا کار دخت ...

دانشگاه جوش فرق داره چون با همکلاسیاش حرف زده نمیشه بهش بگی خراب ..ولی اینکه نگفته متاهله شاید داره جدا میشه یا هزاران دلیل که خودش میدونه 

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
خانم دكتر شما داروساز هستين درسته؟

بله

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2805
چون متاهله‌‌بمیره ؟ افکار شما ها باعث میشه یه عده‌ از همه چی زده بشن این چه طرز فکریه‌؟

چه ربطی داره من گفتم بمیره؟ چرا همه چیو اغراق امیز میکنید

وقتی متاهله طبیعتا باید بیشتر رعایت کنه

و اینکه متاهل بودنشو پنهان میکنه باعث میشه خدای نکرده یهو یکی ازش خوشش بیاد و ...

اینکار از لحاظ انسانی هم حتی درست نیس الکی دفاع نکنید

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
بله چه فرقی داره طرف متاهل باشه سلام مجردمگه میخواد چی کار کنه با طرف مثل همه دوستی ها والا ما تو دا ...

خب اگه فرقی نداره، نیازی به پنهان کردن نیست....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دانشگاه جوش فرق داره چون با همکلاسیاش حرف زده نمیشه بهش بگی خراب ..ولی اینکه نگفته متاهله شاید داره ...

من نگفتم حرف نزنه

میگم کسی که متاهله با پسرا نباید صمیمی شه و متاهل بودنشو پنهان کنه

اینجوری ممکنه اونا ازش خوششون بیاد و خیلی ماجراهای دیگه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
منم بهت پیشنهاد دادم سرتو از ..... مردم بردار ببر جای دیگع

چقدر زنای بی چاک و دهن منزجر کنندن کلا دوتا نظر دادی تو جفتش نتونستی محترمانه صحبت کنی بعد راجب روابط  درست تو دانشگاه نظر میدی جالبه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
ای وای من این چه طرز حرف زدنه عزیزمم تروخدا کسی رو ندیده و نشناحته اینطوری قضاوت نکن

الان قضاوت من ب شما چه

عزیزم اسی تاپیک گذاشت من نظرمو دادم

شما روی نظر من واقعا نمیفهمم چرا باید نظر بدید

هرکسی باید چیزی که فک میکنه درسته رو بگه و تمام اسی اخرش نتیجه بگیره

2810