2777
2789

من آدم به شدت گرمی بودم الان دوستای هست افسردگی شدید و شخصیت مرزی داشتم که بعد از چند بار خودکشی مجبور به مصرف قرص اعصاب شدم حدود سه ماهه مرتب میخورم داروهای که میخورم فلاکسور و رها کین هست . جوری شدم که هیچ میل جنسی ندارم . و این باعث بی روحیه شدن و بی رمق شدن زندگی زناشوییم شده اگر کسی مثله من تجربه داره کمکم کنه چکار کنم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينا رو بايد به دكترت بگى شايد بخواد داروهات عوض كن يا دوزش كم و زياد كنه

عوض کرد فایده نداشت متاسفانه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
2805
با روانپزشکت صحبت کن و بهش بگو. عوارض داروها رو باید به دکتر اطلاع داد.

داروهام عوض کرد اما فایده ندارع اصلا 

صبح ها سحر خیز باش ناشتا حداقل ۷ عدد روزی کشمش بخور یکم پیاده روی کن تو پارک یا جای لذت بخش باشه برات. جیگر گوسفندی هم اصلا یادت نره حتما نیم پز باشه شب قبل خواب گلاب بپاش رو بالشت تا بوش بهت برسه ایشاا.. سر ۴۰ روز شاداب و سرحال هستی

سلامتی و خوشبختی دخترم
اگه نشد دكترتو عوض كن

داروهای اعصاب همشون یکی هستن و هیچ قرصی نمونده که من نخورده باشم 

داروهای اعصاب همشون یکی هستن و هیچ قرصی نمونده که من نخورده باشم

خودت ورزش كن 

اراده كن كه خودتم بخواى كلا ى تغييراتى تو روتين زندگيت ايجادكنى 

تنوع بده به زندگيت

چيزاى كوچيك كوچيك براى خودت بخر

كلا ى تنوع و تغييرى بيار تو زندگيت شايد بهتر شدى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
2810