2777
2789

جو همکلاسی های ما صمیمیه

دخترا و پسرا باهم دوستن و شوخی میکنن 

این هعی میگه نگو ب کسی متاهلم ک با منم دوستانه و صمیمی برخورد کنن

چون ما یه اکیپ هستیم گاهی وقتا میریم بیرون اگه بفهمن این دوستم متاهله دیگ بهش نمیگن

خب چرا این قدر زود ازدواج میکنین ک الان بخواین پنهانش کنین

فاصله ی سنیش با شوهرش زیاده، بعد میبینم اکثرا روی پسرای کلاسمون زومه یا راجب اونا حرف میزنه 

دلم میسوزه برای شوهرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم ازدواج کرد شوهرش نداشت بره دانشگاه 

پس واسه همین نمیزارن‌ برن‌ دانشگاه 🥲

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
2805
دوستیتو با این قطع کناین خرابه ب نظرم

چه سریع قضاوت کردی طرفو‌ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
دوستیتو با این قطع کناین خرابه ب نظرم

امان از قضاوت و تهمت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

شاید قصدش بد نیس دلش میخواد با اونم عادی رفتار کنن چون وقتی میفهمن یکی متاهله دیگه انگار۶۰سالشه گرم نمیشن باهاش حتی دخترا

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
دوستم ازدواج کرد شوهرش نداشت بره دانشگاه پس واسه همین نمیزارن‌ برن‌ دانشگاه 🥲

نه

بستگی ب ادمش داره

ولی کلا کسی اگه بخواد توی دوره ی دانشگاه خوش بگذرونه نباید متاهل باشه  وگرنه میتونه بره و بیاد 

آخه چرا باید بهش نگن چه ربطی داره!

این مشکلش یه چیز دیگس که تاهلش رو پنهان میکنه. برای همین تفریح و خوش گذرونی نگهش دار ولی دوستی نیست که خیلی وارد زندگی خصوصیت بشه و مثلا با خانوادت آشناش کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شاید قصدش بد نیس دلش میخواد با اونم عادی رفتار کنن چون وقتی میفهمن یکی متاهله دیگه انگار۶۰سالشه گرم ...

اینم هست

اره دیگ هم دخترا و هم پسرا رفتارشون محترمانه میشه باهاش ک خب از نظر من باید محترمانه باشه 

فامیلمون‌ عقد بود 

بعد رفت دانشگاه با یکی اونجا با یکی آشنا شد از شوهرش جدا شد ببین شوهرش پولدار و همه چی تموم  دختره ام الان ازدواج نکرد فقط سر سه چیز مسخره هوایی شد 

این دختر ام خدا کنه هوایی‌ نشه 

چه ربطی داره!!!

منم متاهل بودم، کلی هم دوست داشتم، همسرم هم بچه های کلاسو می‌شناخت

چندتا از دختر پسرا خونمون هم میومدن

قایم کردن تاهل تو جمعی که هم دختر هست هم پسر کار آدم نرمال نیست!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2810