2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اینا مورد علاقه های منن

فیلم anchor 2022

در مورد یه گوینده خبره که قبل از این که بره روی آنتن یه تماسی دریافت میکنه که زن پشت خط بهش میگه به زودی میمیره ولی اون تماس رو جدی نمیگیره 

این فیلم خیلی خوشم اومد چون قضیه اش خیلی بزرگ تر از اون چیزیه که داستان داره نشون میده 

فیلم forgotten 2017

این فیلم نامبروان لیستمه خیلی دوسش دارم

درمورد یه خونوادن که برادر بزرگترشون دزدیده میشه اما بعد از چند روز بر میگرده و ادعا میکنه که هیچ چیزی یادش نمیاد اما رفتارش به شدت عوض شده

فیلم the call 2020

درمورد ارتباط تلفنی دو زن از گذشته و آیندس به شددددتتتتت هیجان انگیزه

فیلم midnight 2020

در مورد یه تعقیب و گریز بین یه قاتل روانی و دختر کر و لالیه که حتی نمیتونه در خواست کمک کنه

فیلم intruder 2020

درمورد مردیه که خواهرش رو توی بچگی گم کرده و عذاب وجدان وحشتناکی داره اما بعد از ۲۵ سال زن مشکوکی میاد و ادعا میکنه که خواهر گمشدشه 

فیلم devils 2023

در مورد جا به جا شدن بدن یه قاتل روانی از فضای دارک وب با یه کاراگاه پلیس

فیلم following 2024

در مورد یه استاکر که یه بلاگر رو دنبال میکنه و چیز های عجیبی رو کشف میکنه این فیلم هم عالی بود اصلا انتظار چنین پایانی رو نداشتم

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2810