2777
2789

منم لایک کنید تاکارهارو بکنم و یادبگیرم

ممنونم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی عاشق این تاپیکای مفیدم منم یکی دوساله تو رفع انباشتگی هستم ۹۰درصد موفق بودم البته از تاپی ...

ب منم یاد بده. کجا رو بخونم اصلا ببینم مینیمالیست انباشتگی ینی چی

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
2805

😐😂حس میکنم من غیر عادیم که همه جا خونه مرتبه و کار هر روزم فقط شستن ظرف و غذا 

و حالا در هفته یکی دو بار جارو 

و سر کار رفتن 

اخه همش اشپز خونه رو مرتب میکنم هر شب گاز و سینک تمیز 

بعضی وقتا مثل الان از بیکاری زیاد کتاب میخونم 😐😐🤌🏼💔🤦🏼‍♀️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

😐😂حس میکنم من غیر عادیم که همه جا خونه مرتبه و کار هر روزم فقط شستن ظرف و غذا و حالا در هفته یکی د ...

مطمئنی الانم داری کتاب میخونی؟😆

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مطمئنی الانم داری کتاب میخونی؟😆

😂😂الانه الان که اینجام 

ولی تکه هایی از یک کل منسجم جلومه 

دمنوشم اماده بشه میرم سراغش تا ساعت هشت و نیم بیکارم بعدم شام و شستن ظرف تمیز کردن سینک و گاز خواب 🤦🏼‍♀️😂

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

من خیلی دوست دارم همیشه مرتب باشم ولی انگار انرژی ندارم ،خیلی کندم،

چرا عزیزم 

من انقدر کارام رو انجام میدم و بیکارم از بیکاری دکور عوض میکنم 

گلدون هامو جا به جا میکنم 

کمد های مرتب رو نگاه میکنم چیزی بهم ریخته نباشه 😂🤦🏼‍♀️😑 اخرم به این نتیجه میرسم برم بشینم پامو بندازم رو پام از بیکاری 

من هر روز ۷ بیدارم پر انرژییی تا ۱۱ شب 

سلا همگی ،من می رم آشپزخونم وظرفای ناهارم روبشورم که خیلی عقبم 

حیوون خونگیم مریضه دست ودلم به کار نمیره همش باید بهش برسم تا زخمش خوب بشه  فعلا روحیمو حفظ می کنم  ومی رم شروع می کنم فعلا خداحافظ عزیزان

خدا حفظت کنه عزیزم به من گشاد هم توانایی

عزیزم راهکار من برای صبح زود بیدار شدن و انرژی داشتن اینه 

شب به بالشتم میگم فردا صبح ساعت هفت منو بیدار کن حتما که کار دارم 

بعد به خودم میگم بالشتم منو ساعت هفت بیدار میکنه و من نمیخام چون کار دارم 

باورت نمیشه بخاطر تلقین به مغز چند دقیقه قبل از هفت بیدار میشی 

و وقتی چشاموباز میکنم میگم لا حول و لا قوه الا بالله 

خدایا بهم انرژی بده تا کارام رو انجام بدم 

و باورت نمیشه کارا عین موشک انجام میشه 

فقط یه بار امتحان کن تاثیرشو‌ببین

البته با باور قلبی باید انحام بشه ینی تو مطمئن باشی خدا بهت انرژی و نیرو میده برای کارات و تو باور قلبی داشته باشی به این :))

عزیزم راهکار من برای صبح زود بیدار شدن و انرژی داشتن اینه شب به بالشتم میگم فردا صبح ساعت هفت منو بی ...

مرسی عزیزم ،ولی من چون بچه هام همیشه صبحا مدرسه میرن بین ۶و ۶/۵بیدار میشم،ولی در کل روز انرژیم کمه،

من عاشق رفع انباشتگی و مرتب کردن و چیدن و... ولی از تمیزکاری فراریم و از سر اجبار انجام میدم مثل تی ,جارو و کارای خونه تکونی مثل لوستر و شیشه و...

قبلا کسی کمکم میکرد برای این کارا اما ۲سال شرایط مالیمون سخت شده

در اولین فرصت که از این منجلاب دربیاییم حتنا میگم کسی بیاد و ۲روز خونه رو تمیز کنیم 

2810