2777
2789
عنوان

یکی از دوستای دانشگاهم متاهله ولی میگه به کسی نگو😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جای ختم قران برداشتن دست از تهمت بردار

خب گفت به نظر خودش اینجوریه

شما چرا میای تاپیکاشو زیرو رو میکنی اینکارم قشنگ نیست

در ضمن واقعا کار دختره قشنگ نیس چه دلیلی داره وقتی متاهله با بقیه صمیمی شه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
دختر خوبیهولی خب مشخصه دلش نمیخواد اصلا متاهل باشه

میدونی یکی از دوستای منم متاهل هست ولی مث دوست توعه

سه ساله ازواج کرده روی پسرای دیگه زوم میشه میخواد صمیمی باشه

باعث شده اینجوری از شوهرش همش دور بشه

ب نظرم توی گناهش شریک نشو

دوستم ازدواج کرد شوهرش نداشت بره دانشگاه پس واسه همین نمیزارن‌ برن‌ دانشگاه 🥲

چرا از یه مشکل روانی برای یه مشکل دیگه توجیح میتراشید. مثلا دوست من وسواس شدید داره ولی خب بهتر از اینه که آشغال جمع کن باشه! فلانی تو جنوب پارانویا داره چون یکی تو شمال فیلم سه نفره پخش کرده! اون نمیذاره زنش درس بخونه چون یکی دیگه... خدایی به نظر خودت منطقیه؟🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب گفت به نظر خودش اینجوریهشما چرا میای تاپیکاشو زیرو رو میکنی اینکارم قشنگ نیستدر ضمن واقعا کار دخت ...

چون متاهله‌‌بمیره ؟ 

افکار شما ها باعث میشه یه عده‌ از همه چی زده بشن این چه طرز فکریه‌؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
برای خانم متاهل عادیه؟ 😐🤔

بله چه فرقی داره طرف متاهل باشه سلام مجردمگه میخواد چی کار کنه با طرف مثل همه دوستی ها والا ما تو دانشگاه با همه می‌گفتیم و میخندیدیم واصلا هیچ منظوری هم نداشتیم

2810