2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19389 بازدید | 382 پست
من درکت میکنم. منم یه مدت دارو خوردم. همون دکتر پسرم برام نوشت. چون پسرم برای من روانی نذاشته بود. د ...

سر خود نه منم همون مثل شما دکتر پسرم برام دارو نوشت ولی نگرفتم ترسیدم خواب آلود بشم نتونم به بچه هام برسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریم گرفت با این تکسات

من عاشق بچه هام چون کودکی پر از ظلمی داشتم و میفهمم خانواده بد چقدر اسیب رسان هست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببین معلم پسر من بیش از انداااااااااازززززززه تکلیف میده جوری که روزای اول مدرسه کلا درسای اون یکی ب ...

من بگم تجربم رو؟؟  رفتم‌پیش معلم ش و کاااامل سرایطش رو توضیح دادم!   گفتم این بچه بیش فعاله و نمیتونه یکجا بشینه برای انجام این همه تکلیف و کاردستی. منم روانم مشکل پیدا کرده دیگه نمیکشم. 

آخرش پسرم توی آزمون ها،درس نخونده، رتبه اول شد.  فقط رهاش کن رهاش کن رهاش کن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2805
عزیزم ما دوتا بیش فعال تو خانوادمون داریم بستگی داره بچه را عصبی بار بیاری یا نه پدر و مادرش زجر میک ...

اصلا نمیتونید درک کنید یا اون بچه های ببش فعال تکانش گر نیستن یا از شما دورند شما پدر و مادر اون بچه نیستید و نمیتونید به هیچ عنوان درک کنید که داشتن بچه بیش فعال یعنی چه و اینکه بچه های بیش فعال اگر درمان نشن نابود میشه آیندشون ممکنه خدای نکرده بزهکار بشن ممکنه معتاد بشن در عین اینکه باهوشن ترک تحصیل میکنند چون تمرکز ندارند از این شاخه به اون شاخه میپرند 

عزیزم اگر دیگ تکرار نکنی و از دلش در بیاری مطمئن باش طعم تلخش یادش میره حتی شاید چند سال دیگ با خنده برای هم تعریف کنید چون از دلش در آوردی.منم اگر ی زمانی مامانم دعوام میکرد یا حالا ی پرخاشی میکرد چون از دلم در میورد اصلا ب دل نگرفتم‌.ولی بابام چون از دلم نمیورد بعد این همه سال یادمه هنوز.حتما از دلش در بیار اونم ببینه تو ناراحتی غصه میخوره ولی قول بده دیگ اینجوری رفتار نکنی.بخدا من خودم چندین ساله تو حسرت بچه ام.خوب بود جای من بودی؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
سر خود نه منم همون مثل شما دکتر پسرم برام دارو نوشت ولی نگرفتم ترسیدم خواب آلود بشم نتونم به بچه هام ...

یه شات کوچولو قهوه میزنی سرحال میشی.    نه چندان خواب اور نیست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بخدا ۱۰ تا از همون مشت کوبیدم سر خودم سر بی صاحبه خودم که منم همون درد رو بکشم بفهمم بچه بی دفاعم چی ...

وقتی داری عصبی میشی سریع ازش دور بشو،حرص دلتو خالی کن رو بالش یا چیز دیگه

عزیزم ما دوتا بیش فعال تو خانوادمون داریم بستگی داره بچه را عصبی بار بیاری یا نه پدر و مادرش زجر میک ...

پسر من چون اگه دارو نمیخورد آسیب جسمی بعس وارد میشد برای همون همه دکترا صلاح دونستن کع باید دارو بخوره 

وگرنه هیچ دکتری برای شلوغ کردن دارو نمیده و میگه با بازی باید روحشو آروم کنی 

بچه ی بیس فعال اگر دارو نخوره و درمان نشه،بعدا بزهکار میشه عزیز. میتونی مقالات معتبر رو مطالعه کنی.

چه جبرانی حس بد اون هیییییچ وقت جبران نمیشه با هیییچ چیزی😭😭😭😭😭😭

این حس بد و تقریبا تمامی مادرا تجربه کردن . مهم اینه دیگه تکرار نکنی . وقتی از دستش عصبانی شدی یه صلوات بفرست و تودلت بهش بگو فسقلی اعصاب خورد کن .تا یادت بمونه ماهممون یه روز کوچولو بودیم و هیچی بلد نبودیم .

خدا جونم                                                           دمت گرم   
عزیزم بچه پیش فعال فقط خونه رو بهم نمیریزه که یهو میبینی قندونو از هیجان و پیش فعالیه زیاد پرت میکنه ...

بچه ی من یهو سیم برقو با چاقو برید خونه رفت روی هوا از جرقه، فقط یک لحظه رفتم دستشویی!!!!! کل دست و صورت و موهاشم سوخت!!    

عزیزم اگر دیگ تکرار نکنی و از دلش در بیاری مطمئن باش طعم تلخش یادش میره حتی شاید چند سال دیگ با خنده ...

بخدا قسم در حسرت بچه بودن خیلیییی بهتره 

منم درک کردم چندین سال بچه دار نشدم ولی بهت میگم این درد و عذابی که من وبچم کشیدیم هزاران بار بدتر و سختتره 

چیزی رو از خدا به زور نخواه😔

من  ۳۲ سالمه ‌ وقتی ۳ سالم بود میخواستم با بقیه برم عروسی اما مامانم چون خونه باباش قهر بود نمیخواست بریم من نق زدم اونم منو از موهام کشید ....تاالان نبخشیدمش ... و تاالان بهش میگم حقم نبود منو از موهام بکشی اونم حلالیت میخواد ولی من ساکت میشم‌‌‌.‌‌‌... حالا شماهایی که هر روز بچتون میزنید معلوم نیست چندین خاطره این مدلی رقم زدید براتون متاسفم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بچه ی من یهو سیم برقو با چاقو برید خونه رفت روی هوا از جرقه، فقط یک لحظه رفتم دستشویی!!!!! کل دست و ...

آره واقعا میدونم چجوریه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

2810