2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19773 بازدید | 382 پست
خدا نکنه عزیزم خیلیی با جزئیات تر هنوز یادمه اسی یه کاری کرده خدا کنه بچش ببخشتش من مامانم رو میبخشم ...

سعی کن ببخشی

بخاطر آرامش خودت

فراموشش کن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من خودم معلمم؛ گاهی والدین مثل شما دارم. که به جای درمان خودشون و از اون طرف؛ آروم کردن روح و روان ب ...

ببین معلم پسر من بیش از انداااااااااازززززززه تکلیف میده جوری که روزای اول مدرسه کلا درسای اون یکی بچم فراموشم شده بود به خودم اومدم دیدم فقط درس. این بچم برام مهم شده 

صبح تا شب کارم شده کادرستی درست کردن دیکته گفتن وویس و فیلم گرفتن و هزارتا کوفت و زهرمار که بچمم اصلا همکاری نمیکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بخدا بع ته خط رسیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیگه نمیکشم 😭خدام منو یادس رفته منو بچه هامو فراموس کرد ...

این وسط شما اشتباه میکنی شما مسیری میری کاری میکنی که خدا شدیدا نهی کرده ازش ،  چرا باز به خدا گیر میدین!! واقعا خدا مظلومه به قول شیخ رجبعلی خیاط !! 

عزیزم دمنوش بابونه ،گل گاوزبان بخور ،دنیا رو هم انقدر جدی نگیر تا سر هر چیز کوچیکی اینجوری خشمگین نشی

مواقع عصبانیت مکان رو عوض کن حالتت رو تغییر بده ، اب سرد بخور ، اصلاح تغذیه کن حتما ، بخشی از این عدم کنترل خشم ها بخاطر جسم داغون شده ست.

انقدر هم ارزوی مرگ خودت رو نکن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اینا رو میگیم اسی بفهمه اون بچه یادش میمونه تو آینده میشه یه درد براش درس عبرت بگیره از ما دیگه بچش ...

😔😔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
2805
پسر من هیچی کم نداره مهربون باهوش زرنگ فیط خیلیییییییییییی شلوغه بیش فعاله خیلییییی شلوغهاز وقتی بدن ...

عزیزم داشتن بچه بیش فعال خیلی خیلی سخته و تا کسی نداشته باشه نمیفهمه و درک نمیکنه نه اون تقصیری داره نه شما ، پسر منم بیش فعاله کلاس دومه الان داره دارو میخوره خداروشکر بهتر شده ولی اینکه من چی کشیدم رو نمیشه تو دو جمله گفت شما الان افسرده اید باید دارو مصرف کنید من خودمم دارو مصرف میکنم لطفا لطفا پشت گوش ننداز و حتما به یه روانپزشک مراجعه کن خدا به روحتون آرامش بده

کاش منم پیش فعال بودم درس نخوندم 20 میشدم

نه بابا.این چه ارزویی هست.همون قدر که باهوشن،همون قدر اذیت کنن. یک لحظه رهاشون کنی ممکنه یا خونه رو به آتیش بکشونن یا بلایی سره خودشون بیارن. من ۱۲ساله زندگی نکردم و لحظه به لحظه و ثانیه به ثانیه مواظبش بودم. تمام کاراشون خطرناک و های ریسکی هست. مثلا یباره میره با چاقو سیم برقو میبُره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...

😔😔😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

زیاد ناراحت نباش کتک مادر زود فراموش میشه خداروشکر پدرش نمیزنه 

ما میگیم بخاطر سلامت روحی خودت و بچه انجام نده

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

عزیزم داشتن بچه بیش فعال خیلی خیلی سخته و تا کسی نداشته باشه نمیفهمه و درک نمیکنه نه اون تقصیری داره ...

بیش فعالی از دوران نوزادی علائمی داره؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...

ای وای تف به روی اون مادری که نیاد از طفل خودش دفاع کنهمگر چه گناهی کزده بودی که ۱۰۰تا سیلی زد جگرم خون شد ای خدا 

بمیرم برات😭😭😭😭

بچه ها انقدر بهش ف ح ش ندید،خودش هم اسیب دیده هست. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810