2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه🥀اسکرین شات

387 بازدید | 43 پست

اسکرین شات میزارم براتون بخونید می‌خوام پاک کنم بعدش😞به طور خلاصه میگم ۳ ساله باهمیم مثل فرشته ها بود انقدر خوب و مورد اعتماد بود که فکرشم نمی‌کردم یه روز انقدر بد بشه کسی که اول خیانت کرد اون بود با رفیقاش پسر برده بودن خونه با پسره رابطه داشتن فیلم واسم فرستاد فهمیدم با دوتا دختر رفتن خونه مست کردن هزارتا کثافت کاری ازش فهمیدم جداشدم منم رفتم با یکی آشنا شدم طرف رفیقش دراومد منم سریع بلاکش کردم قضیه رو فهمید آبرو برام نذاشت تمام  آشنا و دوست رو باخبر کرد جلوی دوستاش اسم جاهای خصوصی بدنمو میورد فحش تهدید کتک خانوادم فهمیدن آبروم رفت.یک ماه از هم خبر نداشتیم رفته با تمام رفیقام که دشمن محسوب میشن و من باهاشون قهرم چت کرده هزارتا کثافت کاری کرده خودش همه رو تعریف کرد شات هم فرستاد تا اینکه دوباره باهم حرف زدیم من شروع به التماس کردم که برگرده و قضیه برعکس شده اون میگه خرابی نمیخوامت دست خودم نیست یاد اون روزای خوب بودنش میوفتم دلم تنگ میشه همش دست و پا میزنم که مثل قبلا خوب بشه خودم می‌دونم همه چی اشتباهه غلطه ولی تنهام نه هیچ رفیقی دارم نه از خونه بیرون میرم نه سرگرمی دارم تمام کس‌و کارم اون شده بود  سرزنشم نکنید می‌دونم احمقم ولی ۳ سال چیز کمی نیست که به یکی وابسته نشی  . فردا خودشو رفیقش می‌خوام با دوتا از همکلاسی های دبیرستانم که یکیشون رفیقم بود و یکیشون دشمنم برن بیرون:)از این می‌سوزم که من همیشه تعریفشو پیش همون دختر میکردم و مثل احمق ها میگفتم عشق من وفاداره... دنیا داره روی سرم خراب میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شک ندارم ۱۷ سال بیشتر نداری اینم عاقبت رابطه های خیابانی و بدون تعهد برای تربیت و حواس پدر و مادرها من واقعا متاسفم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2810