2777
2789
لطفا آزمایشدخترای من رو هم تفسیر کنید

دوتا ازمایشه عزیزم الان متوجه شدم دوقلون 😍😍😍😍😍😍😍 خدا حفظشون کنهههه 

دوتاشون ویتامین دی و فریتینشون پایینه با دارو حل میشه 

دلانا ائوزینوفیلش بالاست شاید نشونه عفونته 

Ddw یا پلاکتو برای هردو پایین زده بازم نمیدونم این L دقیق برای کدوم مورده شک دارم یعنی 

اازمایش ادرارشون نرماله 

فقط السانا یکم سلول های اپیتال بیشتر تو ادرارش بوده ک فکر نکنم مهم باشه اخه منم همینطور بودم ولی دکتر چیزی نگفت

اگرم نشونه عفونت باشه میگن بهتون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الهی پس دوقلو سالمو خوشگل گیرتون بیاد 😍

ممنونم عزیزم🥲😍♥️

خداکنههه 

قربونت 

عکس سونو رو الان میبینم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ننوشته پلی کیستیک هستید 🤔🧐

ولی فولیکولا رشد نکردن 

بله لتروزول و کلومیفن باعث میشه چندتا فولیکول بالغ داشته باشید 

در حالت عادی یه فولیکول بین چند فولیکول در ماه بالغ میشه ک تخمک ازاد کنه

برای شما با دارو چندتاش بالغ میشن که بهتره امپول ازادسازی براتون بزنن و بعد اقدام کنید

ان شاءالله نتیجه میگیرید

دوتا ازمایشه عزیزم الان متوجه شدم دوقلون 😍😍😍😍😍😍😍 خدا حفظشون کنهههه دوتاشون ویتامین دی و فریتی ...

rdw اشتباه نوشتم نمیشه ویرایش زد 😫

2805
وای ترسیدم تپش قلب گرفتم اخه یجوری نوشتی با شکلک الان خوبه بده!؟

نه با خودم گفتم چندتا فولی با سایز مختلف هست ولی پلی کیستیک نیست و جالب بود برام 😁 

همون فولیکولای ماهانست ک یکیشون بزرگتر از بقیه میشه ، ولی چون این اتفاق نیفتاده قرص تجویز میشه 

لطفا آزمایشدخترای من رو هم تفسیر کنید

بنظرم نگران نشید این ال ممکنه واحد اندازه گیری باشه که پایین نوشته شده ک ب اشتباه انداخت منو .. اخه هرچی نگاه میکنم پلاکت پایین نیست 😐 

خدا به شما و دخترای گلتون سلامتی ان شاءالله 😍😍😍😍 وییی خدااا گوگولیا ، چ اسمای قشنگی دارن من ذوقققق 

اسی لنفوسیتتو زده بالا .. عفونتی انفولانزایی چیزی گرفته بودی؟