2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19893 بازدید | 382 پست

به خدا اشکم در اومد😭 یاد خودم افتادم 

فک کردی ما نمیزنیم 

ماهم میزنیم بعد میشینیم گریه میکنیم 

من نمیتونم خودمو کنترل کنم برا همین خودمو میزنم 

خودمو بزنم بهتره تا بچه بیچاره رو بزنم بعد بشینم گریه کنم 

میدونم کارم درست نیست ولی حداقل به جسمش آسیب نمیزنم اینجوری

و اینکه بیش فعالی چند قسمته بعضیاشون فقط توجه و تمرکز ندارن بعضیاشون تکانش گرن بعضیا هر دو مشکل رو ...

دقیقا پسر من همینطوره 

توحه و تمرکز و دقت اصلاااا نداره 

و اینکع ۱۲ساعت که بیداره حتی یک لحظه ثابت نیست و بکسررررررره درحال بدو بدو جیغ و داد و تکون خوردن 

مثلا حرف میرنه بدنش ثابت نیست و چندجای بدنش درحال تکون خوردنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر منم دارو میخوره ۳ ،۴ ساله تحت نظر دکتر هست همون دکتر پسرم برام دارو نوشت گفت آرامبخش بخور ...

هم به بچت و هم خودت اگه دارویی تجویز شده بده و بخورین.مگه کسی تونسته کسی بدون دارو و غذا مثلا معده دردش رو درمان کنه که ذهن و روان ادم بدون دارو درمان شه؟

دارو بخورین و با ارامش زندگی کنین چرا خودت و بچت عذاب بدی

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
اره دفیقاااا همیمطورن پسر منم هیچ وقت هیچی یادش نمیره😭😭😭😭😭😭

من درکت میکنم. منم یه مدت دارو خوردم. همون دکتر پسرم برام نوشت. چون پسرم برای من روانی نذاشته بود. در حدی که میرفتم توتوالت گریه میکردم از دستش. شمارو فقط مادرایی درک میکنن که بچه بیش فعال دارن. ولی شما نباید سرخود دارو نخوری ...پیگیری کن و حتماااا به خودت برس که بچه عقده ای نشه.‌میدونم سختهههه.ولی میشه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2805
عزیزم بچه پیش فعال فقط خونه رو بهم نمیریزه که یهو میبینی قندونو از هیجان و پیش فعالیه زیاد پرت میکنه ...

عزیزم ما دوتا بیش فعال تو خانوادمون داریم بستگی داره بچه را عصبی بار بیاری یا نه 

پدر و مادرش زجر میکشن قبول دارم ولی دارو هم خیلی بده برای بچه داروهاشم دیدم چیا هست همش داروی اعصاب 

تا میشه باید باهاشون راه اومد و مدارا کرد

منم😭دارم دق میکنم واسه اون لحظه ای که انقدر عاقل بوده که گفته نمیدونمکه هنوزم به فکر مادرش بوده💔

یاخدااااا🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲الهی این مادر هم خدا به دلش نگاه بندازه حالش خوب بشه مشکلاتش حل بشه مثل یه دوست با بچش باشه

اه این‌چه تاپیکی بود دیدم اشکمو درومد فردا که بیدار شد سرشو ببیوس یه هدیه هم براش بخر و دیگه هم تکرارنشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چه جبرانی حس بد اون هیییییچ وقت جبران نمیشه با هیییچ چیزی😭😭😭😭😭😭

بچه چند سالشه؟

اشکال نداره،برای هر مادری پیش میاد که بچه رو بزنه ولی اگه خیلی زیاده روی میکنی یه کاور برو،تن آرامی کن،اهنگ بزار برقص،به مشکلات زندگی کمتر فکر کن

عزیزم ما دوتا بیش فعال تو خانوادمون داریم بستگی داره بچه را عصبی بار بیاری یا نه پدر و مادرش زجر میک ...

خب بعضی از بچه ها به خودشون آسیب های بدی میزنن که باید مصرف کنن چون هرجور فک کنیم هم علم پزشکی که اون دارو رو میده ازما بیشتره هم پدرمادر اون بچه از ما دلسوزترن واسه بچشون

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

2810