پسر من چون اگه دارو نمیخورد آسیب جسمی بعس وارد میشد برای همون همه دکترا صلاح دونستن کع باید دارو بخو ...
دارو رو قطع نکن اگه میخوای پسفردا بچت معتاد و دزد نشه زبونم لال. تحت هیییچ شرایطی داروشو قطع نکن. من وقتی میبینم نمیخوره، شده با باج دادن زوری بهش میدم
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه فقط سرزنش کردن این مادر رو و خودشم ک عذاب وجدان گرفته،منم امروز جای بچم خودمو زدم و گریه کردم،بع ...
بهترین نظر دقیقا منم گاهی به جنون میرسم. بچه های الان اصلا حرف شنوی ندارن. من دو تا پسر بچه شیطون دارم دومی خیلی خیلی شیطون و اذیت میکنه شهر غریب زندگی میکنم یه فرصت استراحت ندارم شوهرم یا سر کار یا دانشگاه یا کتابخونه داره درس میخونه. پسر کوچیکه ام لجباز جیغ جیغو دست بزن داره همه چی رو میکوبه رو هم. منم انسانم کم میارم ربات که نیستم. استارتر هم حق داره اونم قطعا کم اورده