2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17014 بازدید | 382 پست
عزیزم من همیشه شب عید کتک میخوردم اونم مفصل ها یعنی مثلا ده پونزده دقیقه کامل میزد بابام الان هر موق ...

چرا؟ 

بعضیاتون چقد مظلومید البته خودمم کم کتک نخوردم بچگیم. عقده ای و عصبی ام الان

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

زرنگ باش من هروقت اینجوری می‌کنه به معلمش پیام میدم دعواش کنه خودت دعوا نکن بحرف معلم بیشتر گوش میدن

بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...

الهی... عزیزم.... بغضم گرفت

خدا نگذره از پدرو مادرای عقده ای

پدرو مادر خودمم همینجور بودن کتک میزدن هرکدوم میزد اون یکی دخالت نمیکرد کمکشم میکرد دوتایی میزدن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
2805
بچه گناه داره ولی آستانه تحمل مادرم تموم میشه دلتو قرص کن مادر بچه اس دیگه عذاب وجدان نگیر

آها بعد بچه هیچوقت اینارو فراموش نمیکنه در نهایت یه آدم عقده داخل جامعه میشه و هزارتا درد و مرض و مشکل

کسی که تحمل نداره نباید بچه دار شه

شیطونه از کله صبح بیدار شه تا ۵صبح بازی میکنه نه ضرر نداره

عزیزم خواهرانه گفتم، ب جای اینکه ناراحت بشی یه کم گوش کن

کم خونی و کمبود کلسیم و سیر نبودن بچه باعث میشه نخوابه.

بعضی وقتا هم از هوش زیاده

کم خونی و کلسیمش رو چک کن. 

و ویتامین ب ۱  بهش بده دوز کم

رااااحت میخوابه و براش مفیده

چشم به راه...
زرنگ باش من هروقت اینجوری می‌کنه به معلمش پیام میدم دعواش کنه خودت دعوا نکن بحرف معلم بیشتر گوش میدن

ب معلمش نگو دعواش کنه...جلوی همه ضایعش میکنه و بچت بی شخصیت میشه. خُرد میشه...ب معلمش بگو برای شما ویس بفرسته و بده ویس ها رو پسرت گوش کنه

چشم به راه...
بهترین نظر دقیقا منم گاهی به جنون میرسم. بچه های الان اصلا حرف شنوی ندارن. من دو تا پسر بچه شیطون دا ...

یکی از اقوام ما اینجوری بود بچش دکتر بهش راسیپ داد برای چند ماه فقط داد، بچه آروم بود اشتهاش عالی خوابشم عالی

بعد که بچه ب این ریتم عادت کرد قطع میکنه راسیپ رو.

یکی از دوستامم پسراشو کلاس ورزش نوشته وقتی میان انقدر خسته اند که میخابن و حال شیطنت زیادی ندارن

مربیه هم حسااابی ب بچه ها تو باشگاه میگه بدویین بدوئین خسته میشن

چشم به راه...
ب معلمش نگو دعواش کنه...جلوی همه ضایعش میکنه و بچت بی شخصیت میشه. خُرد میشه...ب معلمش بگو برای شما و ...

معلمش خیلی خانومه آخر زنگ با بچه ها حرف میزنم یا زنگ تفریح بعدشم اون دعوایی که شما فک میکنید نه از اون که میگه قلب شکست و انرژی افتاد و اینا میگه 

خطش خیلی بزرگ بود من هرچی میگفتم پسرم گوش نمی‌کرد ولی معلمش گفت اگه کوچیک بنویسه جا ستاره ماه میده الان بعد ۵ تا ماه عادت کرده به ریز نوشتن

معلمش خیلی خانومه آخر زنگ با بچه ها حرف میزنم یا زنگ تفریح بعدشم اون دعوایی که شما فک میکنید نه از ا ...

چقدر عاااالیه معلمش

و از ایشون بهتر ،اخلاق شماست

چقدر با حوصله و متانت و زیبا پاسخ دادین

معمولا از یکی انتقاد کنی تو سایت دو شقه میشی😁

شما بسیار خانم خوش اخلاقی هستین❤️

چشم به راه...
سعی کن خودتو کنترل کنی من ب خودم میزنم ازاینکه ب پسرم نزنم ولی پسرمن میره رومخ ها نمیدونین چقدر رومخ ...

بچه ها همشون تو مخی ان.اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدن.نسل ما چقدر مظلوم بود و پدر مادرا قدر هم نمیدونستن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
2810