عزیزم من همیشه شب عید کتک میخوردم اونم مفصل ها یعنی مثلا ده پونزده دقیقه کامل میزد بابام الان هر موق ...
چرا؟
بعضیاتون چقد مظلومید البته خودمم کم کتک نخوردم بچگیم. عقده ای و عصبی ام الان
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...
الهی... عزیزم.... بغضم گرفت
خدا نگذره از پدرو مادرای عقده ای
پدرو مادر خودمم همینجور بودن کتک میزدن هرکدوم میزد اون یکی دخالت نمیکرد کمکشم میکرد دوتایی میزدن
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود