2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18456 بازدید | 382 پست
بچه ی من یهو سیم برقو با چاقو برید خونه رفت روی هوا از جرقه، فقط یک لحظه رفتم دستشویی!!!!! کل دست و ...

پسر منم یه بار داشت خونه رو منفجر میکرد فقط و فقط خدا بهم رحم کرد زود فهمیدم وگرنه معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد 

پسر من چون اگه دارو نمیخورد آسیب جسمی بعس وارد میشد برای همون همه دکترا صلاح دونستن کع باید دارو بخو ...

دارو رو قطع نکن اگه میخوای پسفردا بچت معتاد و دزد نشه زبونم لال. تحت هیییچ شرایطی داروشو قطع نکن. من وقتی میبینم نمیخوره، شده با باج دادن زوری بهش میدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه فقط سرزنش کردن این مادر رو و خودشم ک عذاب وجدان گرفته،منم امروز جای بچم خودمو زدم و گریه کردم،بع ...

بهترین نظر دقیقا منم گاهی به جنون میرسم. بچه های الان اصلا حرف شنوی ندارن. من دو تا پسر بچه شیطون دارم دومی خیلی خیلی شیطون و اذیت میکنه شهر غریب زندگی میکنم یه فرصت استراحت ندارم شوهرم یا سر کار یا دانشگاه یا کتابخونه داره درس میخونه. پسر کوچیکه ام لجباز جیغ جیغو دست بزن داره همه چی رو میکوبه رو هم. منم انسانم کم میارم ربات که نیستم. استارتر هم حق داره اونم قطعا کم اورده

پسر منم یه بار داشت خونه رو منفجر میکرد فقط و فقط خدا بهم رحم کرد زود فهمیدم وگرنه معلوم نبود چه بلا ...

میدونم گلم.خودمم دلم خونه. من ۳قلو هم دارم. یکیشون بیش فعال شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2805
دارو رو قطع نکن اگه میخوای پسفردا بچت معتاد و دزد نشه زبونم لال. تحت هیییچ شرایطی داروشو قطع نکن. من ...

نه بدون نظر دکترش که هیچ وقت این کارو انحام نمیدم 

دکترش کم کم داره داروهاش رو کم میکنه تا بالاخره قطع کنه 

بهترین نظر دقیقا منم گاهی به جنون میرسم. بچه های الان اصلا حرف شنوی ندارن. من دو تا پسر بچه شیطون دا ...

دقیقا مثل من شهر غریب زندگی میکنم و چند روزه فرصت نکردم حتی حمام برم ،امشب از پا درد خوابم نمی‌بره

عزیزم توجهشون به شدت پایین در عین اینکه به شدت باهوشن دیر زبون باز میکنند نسبت به اسمشون دیر واکنش م ...

دختر منم همینطوره چقدر کاردرمانی بردم خسته شدم خودم تد خونه باهاش کار میکنم خوابش چطوره با دارو میخوابه ؟

واسه همینه میگم قبل‌ بچه‌دار شدن روانشناس برین

دنیای قبل از بچه داشتن و بعد بچه خیلی فرق میکنه.

بعضی از مامانا بعد از زایمان دیگه اون آدم سابق نیستن 

حالا اگر بچه اذیت کن باشه که دیگه هیچی 

بچه کارگر شاد و خوشحال داشتن بهتراز پرفسور افسرده و داغون داشتن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نه بدون نظر دکترش که هیچ وقت این کارو انحام نمیدم دکترش کم کم داره داروهاش رو کم میکنه تا بالاخره قط ...

چند سالشه؟ تا ۱۲،۱۳ سالگی باید بخورن که. 

2810