2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18416 بازدید | 382 پست
دنیای قبل از بچه داشتن و بعد بچه خیلی فرق میکنه.بعضی از مامانا بعد از زایمان دیگه اون آدم سابق نیستن ...

فکر کن بیش فعال هم باشه😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بخدا ۱۰ تا از همون مشت کوبیدم سر خودم سر بی صاحبه خودم که منم همون درد رو بکشم بفهمم بچه بی دفاعم چی ...

مشق ارزش نداره...هیچی ارزشش بیشتر از بچت نیس

همه بچه ها بالاخره یادمیگیرن با درس و مشق کنار بیان.

تو جامعه نگاه کن اصلا معلوم نیشه کی مشق مینوشته کی نمینوشته؟ تاثیری تو شغل و جای.اه اجتماعیش داشته مشق لامصب؟؟؟؟ 

گور بابای مشق و درس و هر چیزی دیگه

بچت اولویت زندگیته

چشم به راه...
دخترم فقط با دیفن میخوابه وگرنه تا ۴صبح بیداره

وااااای نکن ب مغز بچه آسیب میزنه برو بخون تو نت

این کار تو قابل جبران نیس

مادری هاااا چجوری دلت میاد اینکار باهاش بکنی

دیفن اخه؟؟؟؟؟؟؟

چشم به راه...
بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...

اخی،من خیلی برات ناراحت شدم،میفهمم،روحت پر درده،فقط بفکر دارو خوردن نباش،با بچه برو پارک،برو سینما،برو بازار یه چرخ بزن یه خوراکی بخور،ببرش شهر بازی،خودت برو باشگاه یا کلاس رقص،فیلم طنز ببین،با بچه شاهنامه بخونید،اهنگ بزار باهاش برقص،بزار تو آشپزی و کارای خونه کمکت کنه و...

دختر منم همینطوره چقدر کاردرمانی بردم خسته شدم خودم تد خونه باهاش کار میکنم خوابش چطوره با دارو میخو ...

وای بچه بود با بدبختی میخوابید با یه صدای خیلی خیلی کوچیک بیدار میشد الان خداروشکر خوبه 

2810