2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 250 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی نگم کجا بودی چرا دیر اومدی

نه دیگههه بی محلی یعنی چی ؟؟ینی رها کنی طرف رو ولش کن تا خودش سیر بشه از کاراش ...هیچی ازش نپرس شاید اولش بهش خوش بگذره ولی بخدا بعدا خودش پشیمون میشه و میاد سمت شما و دلیل کارتونو میپرسخ

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

باشه ی مدت سعی میکنم همین کار کنم ولی خیلی سخته

سخته ولی زیاد پیگیر کسی باشی هوا برش میداره یکم عادی رفتار کن شاید درست شد ..هزارتا کار هست انجام بدی ک ادبش کنی بخدا 

میگه گیر میدی غر میزنی لحن حرف زدنت تنده

خب تابحال سعی نکردی درستش کنی؟! 

ینی کمتر گیر بدی بهش لحن تو تغییر بدی 

از نظر اون مصداقی ببینی چیه به چی میگه غر زدن؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سخته ولی زیاد پیگیر کسی باشی هوا برش میداره یکم عادی رفتار کن شاید درست شد ..هزارتا کار هست انجام بد ...

الان ساعت ۱۱ هنوز نیومده خونه میخوام بهش زنگ بزنم ب زور جلو خودم گرفتم هرچند ۲۰بارم زنگ بزنم جواب نمیده

خب تابحال سعی نکردی درستش کنی؟! ینی کمتر گیر بدی بهش لحن تو تغییر بدی از نظر اون مصداقی ببینی چیه به ...

عزیزم الان ساعت ۱۱ هنوزم نیومده نمیدونم کجاس با کیه ساعت ۹نیم مغازه بود بعد زنگ زد که دیر میام نمیدونم کدوم گوری رفته الان سرم ب قدری درد میکنه که حد نداره از حرص خوردن تهو بهم دست داده😭😭😭😭

الان ساعت ۱۱ هنوز نیومده خونه میخوام بهش زنگ بزنم ب زور جلو خودم گرفتم هرچند ۲۰بارم زنگ بزنم جواب نم ...

چقدر بی مسولیته شوهرت🤷‍♂️🤦‍♂️چند سالشه؟؟ادم وقتی ازدواج میکنه محدود میشه و باید سر وقت بیاد سر خونه زندگیش

چقدر بی مسولیته شوهرت🤷‍♂️🤦‍♂️چند سالشه؟؟ادم وقتی ازدواج میکنه محدود میشه و باید سر وقت بیاد سر خون ...

۳۲ هه فکر میکنه من خوشبخت ترین زن دنیام امروز بهم گفت تو خیلی خوش شانسی که منو داری  روانی دست بزن داره موقع دعوا  مثلن غیرتیه بشدت دل سیاه