2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم خوبید الان؟

سلام عزیزم

اره شکر خدا

معذرت خواهیم کرد ابراز پشیمونیم کرد

ازش خواستم رو انگشتش حلقه تتو کنه اول اسمم بنویسه ک یادش بمونه من هستم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سلام عزیزماره شکر خدامعذرت خواهیم کرد ابراز پشیمونیم کردازش خواستم رو انگشتش حلقه تتو کنه اول اسمم ب ...

سلام شبت بخیر عزیزم 

کامنتت و گم کرده بودم 😅

خب خداروشکر .آره بگو تتو رو بکنه جتما فکر خوبیه👍😂

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
سلام شبت بخیر عزیزم کامنتت و گم کرده بودم 😅خب خداروشکر .آره بگو تتو رو بکنه جتما فکر خوبیه👍😂

❤️❤️❤️❤️❤️

فدا سرت

میگه درد داره گفتم دردش بیشتر از درد من نیست😁

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همون .مرد باید درد بکشه👌😄

گفتم درد واسه مردء 

گفت باشه میزنم تو ولکن نیستی

چه خواسته باحالی کردی

❤️❤️

عزیزم من قدرت جدا شدن ندارم چون مالی بهش وابسته ام بهم میرسه بعدم تو این زندگیم خیلی زحمت کشیدم الا ...

سخته پس گلم انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.