2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3169 بازدید | 254 پست
ممنون عزیزم چه دعای قشنگی یعنی میشه منم روی آرامش ببینم

امیدوارم بشه ....اینکه بخاطر دخترات داری این زجرو تحمل میکنی یعنی همون مادری هستی که بهشت زیر پاته!

الهی بزودی پاداش خوبیتو بگیری

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا راه داری عزیزمتا ۱۸سالگی دخترات تحمل کنی به سن قانونی برسن طلاق بگیری دخترات خودشون بیان پیشت.ی ...

عزیزم من قدرت جدا شدن ندارم  چون مالی بهش وابسته ام بهم میرسه بعدم تو این زندگیم خیلی زحمت کشیدم الان خداراشکر همه چی داریم نمیتونم ول کنم برم یکی دیگه بیاد صاحب شه.  و این که من از شوهرم چیزی ندیدم فقط هیز مثل همه مرد ها که خیابون میبینم و رفیق باز که قهوه خونه میره یا نمیدونم کجا که قبلن جواب تلفنم میداد یک سال نمیده میگه چون با لحن بد حرف میزنی جوابت نمیدم

من رابطمو با دوستاش خوبهوقتی میرن بیرون منم میبرن به دوستاش گفتم لطفا زیاد بهش نگید بیاد بیرونقدرت ن ...

شوهر من هیچ وقت نمیزاره دوستاش منو ببین یا من اونارو  مثلن خیییلی غیرتی 

شوهری بی توجهی میکنه چجوره؟ میشه باز کنی میخوام تصمیم ازدواجم بگیرم ممنون 🌹

عزیزم شوهر من بهم بی محلی نمیکنه بهم محبت میکنه فقط دوس داره آزاد باشه رها بهش زنگ نزنم بهش نگم کجا بودی با کی بودی  ولی شما گفتی مورد شما هم رفیق بازه هم بی محلی میکنه  این که اصلا ب درد ازدواج نمیخوره

شوهر من هیچ وقت نمیزاره دوستاش منو ببین یا من اونارو مثلن خیییلی غیرتی

منم با چندتاشون فقط رفت امد دارم

بعضیاشون اصلا

دوستای متاهلش دعوت کنید خانوادگی رفت امد کنید

خیلی سخته شوهر رفیق باز 

منم خیلی سختمه ۱۰۰بار بهش گفتم ولی درست نشده