مادر شوهرم بخاطر اینکه امشب فرداش تعطیله امشب یلدا گرفته سه تا جاریام و بچه هاشون و عمه شوهرم و بچه هاش و نوه هاش(این عمه مامان یکی از جاریامه) هستن . منم یه بچه چهارساله دارم ولی خیلی شلوغکاره البته تو خلوت بچه خوبیه ولی تو شلوغی انگار خودشو گم میکنه به هیچ صراطی مستقیم نمیشه همش آویزون بقیه میشه و میگه بیاید بازی و هیچ کس هم باهاش بازی نمیکنه . هم سنش فقط بچه های عروس عمه شوهرم هستن که اونام بیشتر دنبال گوشی میرن. خلاصه اینم میخوادهمش نق بزنه و از لج شلوغکاری کنه. به خودم باشه به ولله پامم نمیذارم ولی شوهرم رو نمیتونم کاری کنم حریف نمیشم. امسال که دیگه باردارم هستم اصلا نمیتونم برم دنبالش یا حتی نمیتونم طولانی مدت وسط اون همه آدم بشینم . شبا هم که تکرر ادرار و درد مثانه واقعا اذیتم میکنه . از الان استرس شب رو دارم نمیدونم چیکار کنم . با خودم میگم همیشه دنبالش بودم کاری نکنه یا خراب کاری نکنه یه امشب بقیه شرایط منو درک کنن ... دوباره باز خود خوری میکنم
آره بچه من ۲سال و نیمشه،بیشتر گریه میکنه تا شلوغ کاری،بخاطر همین جایی نمیرم،نهایتا خونه مامان خودم و مادر شوهرم و خواهرشوهرم،که خلوته،جای شلوغ نمیتونم
من ازدواج نکردم ولی چون اطرافیانمو می بینم تو مهمونی ها بخاطر بچه بهشون خوش نمیگذره به خودم میگم اگه یروز ازدواج کردم بچه دار شدم تا بچه به یه مرحله از شعور نرسیده جایی نرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.