2777
2789
عنوان

وای الان تاپیک پربازدید رو خوندم استرس گرفتم واسه پسرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 64 پست
اصلا کاش این تاپیک پاک بشه من که دیشب اصلا حالم نرمال نبود همش فکرای ناجورمیومدتو ذهنم .

دقیقا 

آخه بچه های الان هم تند تند سرمامیخورن آدم نمیفهمه کی میزنه به ریه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما پیگیر باش بزن گوگل ی دکتر معروف ببرشسریعتر اقدام کن خیالت راحت باشه

دکترش خیلی خوبه 

گفت عکس لازم نیست ولی من خودم وسواس فکری گرفتم همش فکرای بد میاد تو ذهنم این تاپیک هم خیلی روم آث گذاشت

2805
دقیقا آخه بچه های الان هم تند تند سرمامیخورن آدم نمیفهمه کی میزنه به ریه

پسرمن سرفه میکرد دیشب من ناخوداگاه فکرای بد میومد تو ذهنم .اصلا حالم خوب نبود دیشب .کاش این تاپیکارونزنن .

نخواستیم اطلاعات داشته باشیم

اصلا کاش این تاپیک پاک بشه من که دیشب اصلا حالم نرمال نبود همش فکرای ناجورمیومدتو ذهنم .

من ک نخوندم ول یا کرونا گرفته یا ی مشکل دیگ داشته ت این دوره زمونه علم پیشرفت کرده یکمم پول خرج کنی ب سرطانم میگی ت سگ کی هستی سلول قرتی 

سرما خوردگی جای خود

🚬
وای منم از اینببعد از سرماخوردن بچه هام وحشت میکنم

ای خدا 😭 

بچه های الان هم همیشه ی خدا علائم سرماخوردگی دارن منم همین بلا سرم اومد نفهمیدم چجور شد یهو ریه ها عفونت گرفتن الانم ترسش ولم نمیکنه

من پسرم صبحی میخواست بره مدرسه سرفه میکرد میگفت حالش خوب نیست از اون موقع هم دلم آروم نمیگیره

ببر دکتر توروخدا 

پسر من حتی تب نداشت!! 

صبح بردم همینجوری دکتر،گفتم حتما دوباره سرماخورده یهو گفت باید بستری شه انگار من مردم کلا 

2810