2777
2789

پسر ۸ ساله ی من دوسه هفته پیش ریه هاش عفونت کرد بستری شد سه روز عکس هم روز اول گرفتن گفت عفونت شدیده و ذات الریه یا همون پنومونی 

اصلا هم متوجه نشدم کی اینجوری شد فقط میدونم چندبار سرماخورد و خودش خوب شد قبلش یهو یه روز تو خواب دیدم نفسش نمیومد بالا و بردم سریع بستری کردن 

دیگه بعد مرخص شدن دوروز بعد بردم دکترش گفت بهتره 

الان با خوندن اون تاپیک استرس شدید گرفتم آخه بچم هنوز هم خلط گلو داره 

بنظرتون خودم ببرم بگم عکس میگیرن دوباره از ریه هاش؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم اول صبحی خوندم چقدر گریه کردم 

الان هم اصلا دلم آروم نمیگیره 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای منم از اینببعد از سرماخوردن بچه هام وحشت میکنم

من پسرم صبحی میخواست بره مدرسه سرفه میکرد میگفت حالش خوب نیست 

از اون موقع هم دلم آروم نمیگیره 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها گزارش بزنید پاک بشه 

واقعا این اتفاقات یک در هزاره .

تو جون هممون استرس و وسواس میندازه 

فقط اگه بچتون تب داشت جدی بگیرید چون یه عفونتی تو بدنشه ‌

برای هر سرماخوردگی حتما پیش متخصص ببرید .

همین!

پسر سه ساله منم سه روز پیش گفت دارم خفه میشم کبود شد بچم نفسش نمیومد تبم داشت زود بردم دکتر کلی معاینه کرد گفت اصلا عفونت نداره آلرژیه به آلودگی تب هم یه بیماری ویروسی رو رد میکرده ولی درگیرش نشده چون داداششم مریض بود تب داشت 

وای استرس گرفتم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
اگه استرس داری از دوباره برو چک کن ولی نگران نباش دلهره و انرژی منفی از هر چیزی بدتره

دوروز بعد مرخصی بردم گفت داروهاشو کم کم قطع کن گفتم عکس بگیرین گفت لازم نیست چون علایم عفونت به این زودی از ریه پاک نمیشه ولی باز میترسم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2810