2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 43 پست
طراحی دوخت دوست دارم ولی نه تو شهرمون هست نه اطرافمون میتونم کاری کنمیکیش فرهنگیان هست که تو رشته ان ...

فامیل ما لیسانس طراحی دوخت خونده یا مرتبط دقیق نمیدونم الان تو شرکت پارچه هست با ماهی ۱۵ تومن😐😔این شغلا تو ایران ارزش ندارن متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاقم نسبت ب انسانی خیلی بیشتره تا تجربی ریاضیم میدونم دووم نمیارم توش

اگر به دروس حفظی علاقه داری برو انسانی . ریاضی تجربی حل کردنی اینا زیادتر دارع. اگر مثل طراحی لباس اینا دوست داری بری برای دانشگاهت هم خب اینو از طریق انسانی هم میتونی بری. من خودم تجربی بودم. تو دفترچه انتخاب رشتم طراحی لباس هم بود. اگر به درس واقعا علاقه داری ک بخونی اینا برو نظری و خب دانشگا رشته ها هنری اینام چنذتا دارع نظری. ولی انسانی هم اسون نیست‌ . در عوضش فلسفه منطق و... دارع و باابن رویا نرو ک ارع تا رفتی فورن فرهنگیان قبولی اینا. نه چون لازمع خیلییی درس بخوتی خب بتونی قبول شی. نمگم اینا که ناامید بشی میگم ک رویاهای خیالی و فانتزی زیادی نداشته باشی ک اگر خدای نکرده برخلاف تصوراتت اتفاق افتاذ ناامید بسی. اون رسته ها که تو فکرته بیشتر یادداشت کن و بشین تک به تک حساییییی تحقیق کن تا رسته های دانسگاهی و بازار کارش سختی ها پستی بلندی هاش همه اشناشو بعد ک تحقیق کردی اون موقع انتخاب کن. ک‌اگر وارد مسیری هم شدی تکلیفت مشخص باشه و سختی هاش باعث ناامیدیت نشه و میدونسته باشی چنین سختی هایی هم هست. تستMbti بده   و باتوجع ب اون بهت میگه چ  مشاغلی مناسبته. و اینکه یع روش جالبی هم هست به اسم عدد زندگی که باتوجه به اون شخصیتتو و علایقت مشخص میشه تاحدودی. اینطوری هست که باید تاریخ تولدتو به میلادی تبذیل کنی. که تو گوگل تبذیل شمسی به میلاذی سرچ کنی انلاین برات محاسبه میکنه. مثلا تاریخ تولدت۲۰۰۹/۸/۳هست و حالا تمام ارقام تاریخ تولدتو باهم جمع میکنی اینقدر تا به یک عدد یک رقمی برسی . مثلا برای این تاریخی که گفتم اینطور بدست میاری:۲+۹+۸+۳=۲۲ و حالا۲+۲=4  عدد زندگی فردی بااین تاریخ تولد۴هست. و حالا تو گوگل دربارع عدد زندگی ۴تحقیق میکنب. یاهم بزن هوش مصنوعی رایگان بعد یه سایتی با عنوان AVal اشتباه نکنم میاره میتونب بری اونجا تجقیق کنی بزنی چه رشته ها و مشاغلی مناسب عدد زندگیت هست

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
هیمممممم . ی جورایی مثل همیم.من از پزشکی و درس علوم خیلییییی خوشم میاد و همیشه بیستم و دوست دارم در ...

بدون تعارف بگم اگر میخوای بدون سختی ب چیزی برسی پس دورشو خط بکش. قبولی پزشکی خیلیی سخته و خب طول دوره دانشگاهیت هم خیلی زیادی و خب سخته . پزشکی فقط اون قشنگی پوشیدن روپوش سفید نیست خیلی سختی داره . و استاد ذانشگاه بستگی داره حق التدریسی باشی یا هیئت علمی. حق التدریسی که دانشجو ارشد یا دکتری با نمرات بالا باشی هم مبتونی تدریس کنی . ولی هییت علمی هفت خوان رستمو باید طی کنی و اشتباه نکنم حداقل باید دکتری داشته یاشع چون ماکه همه اساتیدمون دکتری دارن ارسد نمیدونم قبول میکنن یانع. و اینکه سالی حداقل۲.۵مقاله بنویسی و خیلییی دردسز دارع. اینایی ک گفتی اسمش فقط اسونه😂 نهایت اسون بودن رسته هایی مثال کودک یازی یا هنرع . ک البتع اوناهم اسون اسون نیست بالاخره سختی هایی داره. کلن هررشته ای سختی های خودش داره

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
من حماقت کردم اومدم انسانی کاشکی هیچ وقت نمیومدم کاش برمیگشتم تابستون انتخاب درستی میکردم هرروز دارم ...

دهمی؟ خب تغییر رشته بذه هنوز ک اول راهی

ازمون استخدامی که خیلی سخته جوری ک شنیدم

کنکور فرهنگیانم سخته🚶 هیچ چیز ب اسونی بدست نمیاد

ازخدا بخواه تورو تو مسیری قرار بده که به صلاحته و توش موفق تری. گاهی اون چیزی ک ما فکرمیکنبم بده برامون بهتره و برعکس

اگر به دروس حفظی علاقه داری برو انسانی . ریاضی تجربی حل کردنی اینا زیادتر دارع. اگر مثل طراحی لباس ا ...

عزیزم خودم مامان و داداشم فرهنگی هستن

میدونم داداشم چقد سختی کشید اندازه قدش کتاب داشت😂😂

هیچ رشته ای اسون نیس