2777
2789

وای خدااااااا 

من از همون موقع که یادمه مامانم بیشتر حالت عصبی طور داشت ، ولی بابام برعکس مامانم صبور و مهربون بود 

مامانم بیشتر در حال غر زدن و داد زدن و فحش دادن بود 

تا اینکه سنم بیشتر شد فهمیدم مامانم با همه این تفاسیر خیلیییییییییی از پدرم بهتره 

پدرم فرد خیلیییی مهربون و دلسوز و دل رحمیه  ولی فقط برا بقیه ، طوری که برای دشمنشم مشکلی پیش بیاد پیره براش حل میکنه ، 

بچه که بودم خیلییییییی دوسش داشتم ولی الان از چشمم بدجور افتاده 

یه جوری طرفداری خواهراو برادراش میکنه جلو من، انگار من دشمنشم، یه سری اتفاقا افتاد که من ذات واقعی اونارو فهمیدم ، ولی پدرمم با انیکه فهمیده خودشو میزنه اون راه ، با این حال بازم منو بخاطر اونا ناراحت میکنه 😅😂

بخدا تصمیم گرفتم رفتم سر خونه زندگیمون برم و پشت سرمم نگاه نکنم 

تازه میفهمم مادرم با همه اون بدی هایی که داشت ولی معرفتش از پدرم بیشتره

عجیب نیس بنظرتون ؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

قدیما این شکلی بودن 

نسل جدید خداراشکر دیگه این شکلی نیستن

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

شاید هم رفتار مادرت باعث شده بابات از این زندگی خسته باشه و با خانواده اولش بیشتر اوکی بشه

شاید 

ولی من که گناهی نداشتم ، چرا منو فروخت 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اگه بعضی مادرا عصبین حوصله ندارن یا افسرده ان حتما تو گذشته شون عذاب و درد کشیدن وگرنه هیچ کس از اول ک بد اخلاق نبوده الان مثلا خودم وقتی مجرد بودم اصلاااا عصبی نبودم  کم حوصله نبودم ولی اینقدی عذاب و سختی و بی رحمی دیدم ک ی ادم عصبی و کم حوصله شدم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂