2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

273 بازدید | 43 پست

خیلی سر درگمم 

نمیدونم چیکار کنم بین کلی چیز موندم 

هدفم معلوم نیست

خدایا تو این هشت نه سالی ک مدرسه رفتم جز خستگی و سردرگمی چیزی نداشتم

کمکم کنین💔

فقققط برو دنبال علاقتنرو ی رشته که خواسته بقیه هستاونی که میخوای برو . چون تویی که قراره ۳ سال با کت ...

دقیقا مشکلم اینه که رشته ای که میخام نه تو شهرمون هست نه دور و اطرافم آینده شغلی داره💔

خودمم چنتا چیز میخام نمیدونم‌ چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حذف گزینه

تو مطمئن نیستی از چی خوشت میاد ولی مطمئنی از چی بدت میاد

اونارو بذار کنار و رشته های مونده رو بررسی کن. از همه لحاظ. بعضی رشته ها بخاطر عدم شرایط این سه سال یا نبود بازار کار و..خط میخورن

اینم بدون. رشته هایی موندن برات که به همشون علاقه نسبی داری. پس علاقت خیییلی مهمه

بعد از علاقه بحث بازار کار میاد وسط

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چی میخوای؟

طراحی دوخت دوست دارم ولی نه تو شهرمون هست نه اطرافمون میتونم کاری کنم

یکیش فرهنگیان هست که تو رشته انسانی از فارسی و عربی متنفرم

مهندسی معماری ک آینده شغلی برای خانوما تو ایران نداره

روانشناسی هم باز تو رشته انسانیه💔

حذف گزینهتو مطمئن نیستی از چی خوشت میاد ولی مطمئنی از چی بدت میاداونارو بذار کنار و رشته های مونده ر ...

ولی من اول بازار کار برام مهمه 

چون با چیزای ک دوست ندارم ی مدتی بگذرونم باهاشون اوکی میشم

ولی من اول بازار کار برام مهمه چون با چیزای ک دوست ندارم ی مدتی بگذرونم باهاشون اوکی میشم

فکر میکنی

تحمل چیزی که دوس نداری از تحمل تموم سختی هات سخت تره

تا مرز روانی شدن میری

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
طراحی دوخت دوست دارم ولی نه تو شهرمون هست نه اطرافمون میتونم کاری کنمیکیش فرهنگیان هست که تو رشته ان ...

عجب

ببین من موقع انتخاب رشتم از کلی آدم و مشاور کمک میخواستم

میدونی چی میگفتن!؟ میگفتن این خوب و این بد

تصمیم نهایی با خودت. خودت برو حسابی فکراتا بکن ما نظر نمیدیدم 

من حتی خانوادم هم برام تصمیم نگرفتن 

گفتن برو پی علاقت

الانم من بت میگم برو بشین حسابی فک کن ببین چی برات خوبه 

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
فکر میکنیتحمل چیزی که دوس نداری از تحمل تموم سختی هات سخت ترهتا مرز روانی شدن میری

تا الان پیش اومده چیزی ک دوست ندارمو بخام تحمل کنم هم درسی هم غیر درسی

بعد یه چند ماهی علاقه پیدا کردم

الان فرهنگیان و طراحی دوخت بیشتر دوست دارم نا اون دوتایی که گفتم

نمیدونم کدومو برم

طراحی دوخت دوست دارم ولی نه تو شهرمون هست نه اطرافمون میتونم کاری کنمیکیش فرهنگیان هست که تو رشته ان ...

روانشناسی پیام نور برو کاری به رشتت نداره تجربی انسانی فرقی نمیکنه میگیره

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

من کلاس دهمم امسال اومدم انسانی حسرت میکشم برگردم سال نهم انتخاب درستی داشته باشم تورو خدا انسانی نیا من خودم تو این دو ماه مردم و زنده شدم نابود میشی من چون معدلم ۲۰ بود اومدم رشته های نظری و حماقت کردم برو هرچی علاقه داری تو شهر ماهم هنرستان نیست من مجبور شدم اومدم این رشته برو دنبال علاقه ات هرجور شده به هر قیمتی شده برو دنبال علاقه ات خواهرانه بهت میگم من به گرافیک علاقه داشتم حماقت کردم اومدم انسانی الانم دارم به خاطر رشته ام گریه میکنم 

2810