2777
2789
مگه کرونا هر روز اتفاق میفته که هرچی میشه کرونا میگید؟!! شما گفتی کرونا منم یه حادثه بزرگ گفتمدیه تص ...

کرونا رو‌یه بار گفتم حادثه یه بار اتفاق میوفته تموم‌میشه ولی کرونا سه سال درگیری داشت! یعنی از نظر شما کرونا با متروپل یکیه 

من دیگه حرفی ندارم 

شما پنج دیقه بیا بیمارستان ببین مریضا چه رفتاری دارن بعد دایه مهربان تر از مادر باش

مگه ملت با بقیه شغل ها میان تعظیم کنن که فقط شغل خودتونو دیدید؟!!!

شما چشماتو باز کن مردم مثلا پلیس، معلم ،ارایشگر و کلی شغل دیه چه حضوری چه تو مجازی چطوری رفتار میکنن چه حرفا که دربارشون نمیزنن درحالی که اصلا اون حرفا درست نیست 

درحالی که اصلا تقصیری ندارن! شما کم سنگ خودتو به سینه بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرونا رو‌یه بار گفتم حادثه یه بار اتفاق میوفته تموم‌میشه ولی کرونا سه سال درگیری داشت! یعنی از نظر ش ...

کرونا رو شما یه بار گفتی

ولی اینکه گفتم کلی تکرار شده منظورم همکارات بود هرچی میشه هعی میگن کرونا کرونا

حرفم واضحه فهمیدنش سخت نیستا!

شما به جا جاده خاکی رفتن برو ببین یه اتفاقی مثل متروپل چقدر کشته داد 

بیماری درسته مدت درازا تاثیر نشون بده چون خاصیتش اینه

خاصیت کار مهندسی هم اینه اتفاقی که براش میفته ممکنه تو صدم ثانیه باشه ولی کلی کشته بده!  دیه خاصیت و ویزگی شغلا رو خیلی ببخشید نمیشه همسان سازی کرد!

2805

جهان سوم همنیجاست.

به هیچ کسی هیچی نگید!

ادم ی ک کازشو دزست انجام نده.

یا بد باشه

در لباس هر قومیت و ملیت هر شغلی

باید انتقاد بشه!

حرف حیلی عجیبی زدین!

حب دکتری ک تشخیص درست نمیده

میکن بی سواد!

مرد بد رو میگن مرده بده.

شما بیشتر پیاز داغشو زیاد کردین

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

شکایت کردیم مگه نظام پزشکی کسی بجز خود شماهاست یکساله هیچی به هیچی فقط خوب پول میگیرید هیچ جا جواب پس ندادید پررو شدید

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

کسیک جون عزبز یه خانواده دستشه نباید اشتباه کنه نباید 

مادرم سرشب بخاطر یه سرماخوردگی رفت دکتر بخاطر به تزریق اشتباه ک‌خدامیدونه مقصر دکتر بوده یا پرستار نزدبک بود ب کشتن بدن خدا خیلی دوسمون داشت مادرم چیزیش نشد ولی میدونی بخاطر یه اشتباه ک شما خیلی راحت میگذری اگر خدای نکرده زبونم لال عزیزتو از دست بدی اونوقت دبگ فقط یه اشتباه نیس الان دبگ نمیش ب هیچ دکترو بیمارستانی اعتماد کرد 

شکایت کردیم مگه نظام پزشکی کسی بجز خود شماهاست یکساله هیچی به هیچی فقط خوب پول میگیرید هیچ جا جواب پ ...

امشب اتفاق بدی برا مادرم افتاد نزدیک بود بدبخت شیم خدا دوسمون داشت مادرمون الان کنارمونه

از یه اشنا تو داروخونه پرسیدیم ک باید پدر کیو دربیاریم گفت خودتونو زحمت ندین اینقدررررر دیدم کسایی ک عزیزانشون رو از دست دادن بخاطر به اشتباه پزشکی و شکایتشون ب هیجا نرسیده 

تو خود آمریکام از ایران بیشتر خطا میدن کادر درمان، خدمات مربوط به نیروی انسانی ایران از آمریکا و ارو ...

خطا داریم تا خطا 

من سر بارداری قبلیم به دکتر متخصص غدد  مراجعه کردم با سابقه کم کاری تیروئید در بارداری 

در ۷ هفتگی 

با تی اس اچ    دو صدم 

این دکتر محترم به من گفتن روزی یه دونه  قرص ۱۰۰ میکرو گرم لووتیروکسین بخور

حالا از من اصرار که دکتر  تی اس اچ  من  دوصدمه

یه موقع صفر نشه 

گفت نه نمیشه 

من شب ها قلب درد شدید گرفته بود اونقدر که تی لس اچ من کم شده بود 

و نهایتا یه هفته بعدش بچه من سقط شد

من دوباره پیش دکتر غدد دیگه ای رفتم و وقتی آزمایش من و تجویز دکتر رو دید فقط سکوت کرد  

و گفت با اون عدد تی اس اچ  باید قرصتو قطع میکردی 

و سه هفته بعد مجدد آزمایش میدادی .

به این میگن بی سوادی یا باسوادی؟

بعد چقدر میگی مردم عادی 

مردم عادی توو رشته های دیگه متخصص و باسوادن

اگه سقف خونه یکی از این پزشکا روسر خودش و خانواده ش خراب بشه 

برخوردشون با مهندس معمار اون ساختمون چطور خواهد بود 

آیا میگن در آمریکا هم خطای مهندسی بیشتر از ایرانه

ما از پزشکی که تخصص داره 

انتظار تشخیص درست داریم 

انتظار تعهد داریم 

خدا لعنت کنه شما مردم قدر نشناسن رو انشالله ما همه مهاجرت میکنیم شماهم بمونین با دارو علفی و حجامت

کاری که باید انجام میدادین رو دادین 

حرفتون مثل اینه که نانوایان بیان بگن اگه ما نون نمیپختیم دستون نمی‌دادیم تا حالا از گرسنگی مرده بودین 

عزیزم کسی که رفته دوره خلبانی جت جنگی دیده اینکه تو دوره جنگ اعزام بشه انتخابه خودش بوده نه فداکاری ...

معلم ها هم روزای سرد میرن به بچه های مردم درس یاد بدن حرف عجیبیه همش یجوری میگن انگار پزشک موقع کورونا باید جای دیگه ای بجز بیمارستان میبوده

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

امشب اتفاق بدی برا مادرم افتاد نزدیک بود بدبخت شیم خدا دوسمون داشت مادرمون الان کنارمونه از یه اشنا ...

عزیزم

مادر خودم قرار بود عمل کنه منم خیلی نگرانش بودم فعلا گفته عمل نمیخواد آمپول زده میشه دعا کنی 

2810