2777
2789
عنوان

متاهل هااااااا فقط ‼️‼️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خسته شده فکر کرده سرد مزاجی

نه بابا خودش طبع منو می‌شناسه از این فکرا نمیکنه

نمیدونم چطوری مطرحش کنم این ناراختیدامرومو که از شأن و حذابییتم پیشش کم نشه 

2805
عزیزم ما رابطه کامل نداریم اصلا . پله فکر رابطه هم نیستم دیشب حرفش شددقیقا بخاطر شناخت روحیاتش اینحا ...

مردا مثل ما زنها نیستن.. ما جزئیات و موشکافانه نگاه میکتیم اونا گذراا... احتمالا اوایل واسه بدست اوردنت خیلی بیشتر خودشو به آب و آتیش میزد الان عادی ترشده..خب همین حرفارو حضوری بزن.. دوران عقد بعدش عروسی ذهنشون رو درگیر مسائل مالی میکنه و براشون سخته نتونن از پسش بر بیان.. پس بنظرم شما حامیش باش بهش دلداری بده و پشتش باش باهاش حرف بزن به خاطر اینکه بدونه فقط پول ارزش نداره خودش مهمتره 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه بابا خودش طبع منو می‌شناسه از این فکرا نمیکنهنمیدونم چطوری مطرحش کنم این ناراختیدامرومو که از شأن ...

اصلا نباید چیزی بگی ...ببین خودت کردی خودت ترمیم کن 

از امروز قشنگ شاد شنگول باش دیدیش بپر بغلش بوسش کن بزار اون متوجه تغییرت بشه 

حالا میای یه چیزو میگی بدتر میکین

شروع کن به شیطنت کردن .ناز کردن ...مریض شدنی هم زیاد نشون نده نزار عادی بشه براش ...یجوری رفتار کن ه ...

آخه من خیلی وقت بود مریض نشده بودم اونروز زنک زد بهم دید چقدر صدام گرفته کلی اصرار کرد آماد شو بیام ببرمت دکتر گفتم حالا فردا پس فردا میریم 

بعد فرداش اومد منو دید اصلا یادش نبود مریضم حتی حالمو نپرسید

واقعا ؟ اره اتفاقا جدیدا خیلی مشکلات مالیش زیاد شده ولی واقعا خیلییییی سرد شده آدمی که سرفه میکردم ح ...

ناز زیادی وبی تفاوتی زن مرد رو هم سرد می‌کنه بنظرم نود درصد سردشدنش ریشه توی رفتارهای خودت داره عزیزم ،،درضمن نباید به روش بیاری که مثلاً بهت سرد شده چون تازه کاریاد میگیره درعمل جوری رفتار کن که رابطه گرمتربشه 

اره این مدت همیشه حال روحیم بد بود ولی ایشون میلش برپاست سرد نشده از این نظر که

ببین قرار نیس رابطه داشته باشی ولی شیطنت کن بزار رو ذوق باشه 

خودتو بیمار شدنی هم مریض نشون نده مردا زود به مریضی زن عادت میکنن و اهمیت نمیدن 

مردا مثل ما زنها نیستن.. ما جزئیات و موشکافانه نگاه میکتیم اونا گذراا... احتمالا اوایل واسه بدست اور ...

خودمم خیلی عوض شدم ها خیلی سرد شدم 

این مدت فشار مالی زیاد بود کل ذوقمو گرفت من خیلی شیطون بودم و لوند الان مثل خانمهای سی ساله منطقی و ساکت شدم

نه خودش نمیذاشت ...می‌گفت الویت حال تو هست ؛ وقتی از ته خوب نباشی و هوس نکنی و این چیزا یه منم اصلا ...

گلم شما تواین دوران زیادهمونمی بینید پس ب زورم ک شده باید خودتو سرحال وپرانرژی نشون بدی اون ساعت قربون صدقش بری حرفای خوب بزنی.فقط زنا نیستن ک تشنه ی شنیدنه این حرفان.هیچوقتم از حسای بدت بهش نگو اینکه میلت کم شده و...توانرژی مثبت باشی ب اونم انتقال میدی.اونم تواین شرایط ب روحیه احتیاج داره تا خوب باشه

درضمن راجب مریضی یه چیز طبیعی اما خییییلی خودتو افسرده ناراحت و مریض جلوه نده.. مردا از زنهای همیشه مریض دوری میکنن بر عکس زن پر انرژی و. حامی دوس دارن.. نمیگم مریض نباش و... ولی بخاطر یه سر درد یا بیحالی براش جلوه نکن که همیشه اینطوری در زمان و وقت خودش. 

گلم شما تواین دوران زیادهمونمی بینید پس ب زورم ک شده باید خودتو سرحال وپرانرژی نشون بدی اون ساعت قرب ...

آره راست میگی جدیدا خیلی داغون شده فشار روشه از اینورم من دیگه باهاش مثل قبل نیستم 

خودمم خیلی عوض شدم ها خیلی سرد شدم این مدت فشار مالی زیاد بود کل ذوقمو گرفت من خیلی شیطون بودم و لون ...

مسایل مالی واسه همه هست شما تنها نیستی.. با سیاست عمل کن. به همسرت حس قدرت بده و هیچوقت امیدتو به خدا از دست نده. حل میشه اینقد بگذرن این روزااا

2810