2777
2789
با بند آخر حرفتون بسیار موافقم ...خیلی از دارو های مورد تایید هم نیست حتی ولی تولید شد تا خواب ازمای ...

ما فراموش نکردیم اینقدر این مسأله تو ایران مسخره گرفته شده که تو دوره کرونا دویست نفر واکسن تقلبی زده بودن و هیچکسی متوجه تقلبی بودن واکسن نشده بود 

چقدر پروتز الکی ساخت همین زیر زمین ها به اسم پروتز آلمانی تو بدن بیمار قرار داده شده بود و کسی زیر بار نمیرفت 

داروهای تاریخ مصرف گذشته که فقط جلدشو عوض کرده بودن 

هیچ وقت هیچ وقت به هیچ دکتر و داروخانه ای اعتماد نکنید همون جوشونده خودتون رو بخورید دیرتر می‌میرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اوج کرونا وقتی هیچکس جرئت نمیکرد حتی از اتاقش بیاد بیرون که مبادا مبتلا بشه مادر درمان تو دهن کرونا بودن! اونروزا رو‌یادتون‌رفته انقدر راحت بی احترامی میکنین ،واقعا که انسان فراموش کاره

2805

اره واقعا دکتر بسواد زیاد داریم 

من سرما خورده بودم گلوم و دماغم عفونت شدید کرده بود 

تا دو هفته شب بیداری کشیدم دوبار رفتم دکتر عمومی بیمارستان حالم بدتر شد در حد مرگ تاپیکامم هست بری بخونی چه عذابی کشیدم از دست بی سوادیشون 

بعدش رفتم دکتر متخصص خدا خیرش بده تو یه نسخه خوبم کرد دستش طلا بود 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
جون تک تک کتاب های درستیت خانم دکتر دیگه منو ریپ نزن .واقعا برام مسخره هست این حجم از تعصب بیخودت . ...

یکی از خونوادم رو بردیم دکتر فوق تخصص کبد . حتی یه سونوگرافی درست ننوشته بود . به جای کبد . مثانه رو نوشته بود تا این حد خطا 

کبد ش سفت شده بود تشخیص نداد . کبد هم بیماری خاموشه . ممکنه خدایی نکرده یهو ادم ...

تا بردیم یه دکتر خوب . حتی خود دکتر هم از این دکتر بی سواده عصبی شده بود

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

یکی از خونوادم رو بردیم دکتر فوق تخصص کبد . حتی یه سونوگرافی درست ننوشته بود . به جای کبد . مثانه رو ...

ماهم یکی از اقواممون حین عمل یکی از وسایل جراحی مونده بود داخل شکمش عفونت شدید کرده بود .

تو اوج کرونا وقتی هیچکس جرئت نمیکرد حتی از اتاقش بیاد بیرون که مبادا مبتلا بشه مادر درمان تو دهن کرو ...

بحث سر دکتر بی سواده نه کل دکتر ها

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

تو اوج کرونا وقتی هیچکس جرئت نمیکرد حتی از اتاقش بیاد بیرون که مبادا مبتلا بشه مادر درمان تو دهن کرو ...

عزیزم کسی که رفته دوره خلبانی جت جنگی دیده اینکه تو دوره جنگ اعزام بشه انتخابه خودش بوده نه فداکاری اگر جنگ بشه شما میری پشت جت جنگی بشینی!

اتفاقا بالاترین درآمد پزشک ها در آمریکا دارند شما فقط یه چیز شنیدی تکرار میکنید😂 برو سرچ کن بالاتری ...

چه شلوعش کردی

چخبره بابا

تو اون تاپیک کلا دو سه تا کاربر توهین کردن اونم یه تفزشون نوشته بود بعصی دکترا که منظورش همونایی بود که بلد نیستن

نباید توهین کنن ولی دیه شما هم دیه شلوغش نکن برای  دو سه تا کاربر اون تاپیک!

درضمن اونی که فقط یه چیزی میخواد بگه شمایی چون کشورای دیه معتقدند به خاطر طولانی بودن مسیر پزشک شدن ، زیاد راغب نیستن دنبالش برن چون میگن عمر و جوونیمون مهم تره

اینو من نمیگم پزشکایی میگن که رفتن امریکا یا کشورای اروپا که اونجا بخوان مدرک معادل سازی کنن و کار کنن!

درضمن یه جوری میگی چندماه اونجا تو صف میمونن انگار میخوای بچه گول بزنی😂

بله اونجا چندماه تو صف می‌مونن منتها این مدت زیاد تو صف موندن برا وقتیه که طرف نخواد زیاد هزینه کنه!

نه اینکه اینجا برا سر جمع ۵ دقیقه ویزیت دکتر ۳۰۰ ۴۰۰ تومن پول ویزیت تنها میگیرن

دندونپزشکا که بماند که یه دندون بخوای بکشی ( دقت کن کشیدن نه درست کردن!) یه تومن حدودا هزینه میخواد

پس اینقدر به خودتون مغرور نشید انگار خبریه!

پ.ن:من حرفم با دکترای شریف و متواضع نبود این حرفم برای کسی بود اینقدر منم منم داره و به مردم میخواد منت بزاره!

عزیزم کسی که رفته دوره خلبانی جت جنگی دیده اینکه تو دوره جنگ اعزام بشه انتخابه خودش بوده نه فداکاری ...

بله باز هم کادر درمان حین جنگ اعزام میشن منطقه حتی خیلی از مواقع که شما خبر ندارین کادر درمان آماده باشن ! 

2810