2777
2789
بله خطای پزشکی بوده پزشکی که نمیدونه چه دارویی برای چه بیماری استفاده کنه بی سواد هست !

اگ‌پزشکا و پرستاران نبودن همون مریض تو خونش دوروزع فوت شده بود قدرت علم پزشکیع ک جون ادمارو نجات میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ‌پزشکا و پرستاران نبودن همون مریض تو خونش دوروزع فوت شده بود قدرت علم پزشکیع ک جون ادمارو نجات مید ...

تعصب بیجاتون رو درک نمیکنم؟ کسی از شخص شما ایراد گرفت ؟؛

آیا پزشکان و کادر درمان در زمره معصومین هستن؟! 

بله باز هم کادر درمان حین جنگ اعزام میشن منطقه حتی خیلی از مواقع که شما خبر ندارین کادر درمان آماده ...

نه متوجه نشدی چی گفتم شما که دوره جت جنگی ندیدی که نمیتونی بری وقتی جنگ بشه اونی که دیده برا همچین مواقعی دوره دیده 

کادر درمان همیشه کادر درمان هستن اعزام بشینم کادره درمانن وظیفه شونو انجام میدن کاره سختیه ولی انتخاب کردن 

2805
خدا لعنت کنه شما مردم قدر نشناسن رو انشالله ما همه مهاجرت میکنیم شماهم بمونین با دارو علفی و حجامت

دقیقا الان که همه دارن مهاجرت میکنن وقتی واسه یه سرماخوردگی مجبور شدن برن ترکیه و عراق و پنج میلیون پول خرج کنن اونوقت میفهمن 😂اینا نمیدونن هزینه سونو و ام ار ای که اینجا مثل آب خوردن هر روز میرن انجام میدن اونور آب چنده 😂😂😂😂حتی قیمت دارو وآمپول ها انشالا در اینده نزدیک متوجه میشن

تو اوج کرونا وقتی هیچکس جرئت نمیکرد حتی از اتاقش بیاد بیرون که مبادا مبتلا بشه مادر درمان تو دهن کرو ...

مردم رو دیوونه کردید از بس از کرونا حرف زدید

کاری انجام دادید تو اون زمان کلی تشکر و... انجام شد دیه قرار نیست صد سال تکرارش کنید که

درضمن اون دوره هم کسی مجبور نکردن بره میتونست نره ولی چرا نرفت؟! چون کارش از دست میره!

و یه نکته دیه محض اطلاعت! هرکاری یسری خطرات داره یسری مشکلات داره مثلا نیرو انتظامی میدونه جایی که خطره ملت فرار میکنن اون وظیفشه بره اونجا امنیت برقرار کنه

اتشنشان قبل اومدن تو این کار میدونه جایی که ملت مثلا از آتش فرار میکنن اون وظیفشه بزن تو دل آتش!

کادردرمان هم باید بدونن وظیفه کاریشون جاییه که پر از مریضیه! هرقشری داره خدمت میکنه ولی ندیدم مثلا آتشنشان بیاد اینقدر منت شماها رو بزاره!

توهین کردن که درست نیست

ولی یه مریضی ساده رو الان نمیتونن تشخیص بدن 

ده دفعه میفرستن ازمایش خون و سونو

بازم متوجه نمیشن مشکل چیه

من شبونه با حال بد رفتم بیماستان امام رضا (ع) مشهد 

با دلدرد شدید

دوبار آزمایش خون دادم 

سونو رفتم 

معاینه شدم

یه نفرشون نفهمید مشکل چیه

حتی فرستادنم پیش جراح عمومی به خیال اینکه آپاندیسه

چند ماه من درگیر بودم تا متخصص داخلی تشخیص داد که این چیز خاصی نیست 

عفونت مثانه است

فرستاد متخصص اورولوژی

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

نه متوجه نشدی چی گفتم شما که دوره جت جنگی ندیدی که نمیتونی بری وقتی جنگ بشه اونی که دیده برا همچین م ...

کل حرف من اینه تو جایی مثل ایران که روزانه هزار تا تصادف و فلان هست و هزار تا اتفاق کسی نمیاد چیزی بگه آیا کسی میاد بگه مهندس بی سواده چون پل تخریب شده؟ مهندس بیسواده چون ماشین تصادف کرده؟ مهندس بیسواده چون هواپیما سقوط کرده ؟ نه ! الان کافیه یکی بمیره تو بیمارستان کل دزشکا فحش میخورن و این یه واقعیته!

عزیزم همه اینا از بی اطلاعی میاد مگه میشه آدم ندونه وقتی تب میکنه یعنی ی ویروس یا عفونت تو بدنه وقتی تب قطع نمیشه یعنی بدن داره مبارزه میکنه با عفونت؟ وقتی ی دکتر دارو میده تب قطع نمیشه یعنی اینکه دکتر خوب نبوده 

و اینکه سرما خوردگی هم ب ریه میزنه 

به امید روزهای خوش 💝

کل حرف من اینه تو جایی مثل ایران که روزانه هزار تا تصادف و فلان هست و هزار تا اتفاق کسی نمیاد چیزی ب ...

کی گفته  نمیگن اگه اتفاقی افتاد مثلا مهندسه بی سواده؟!!شما تو مجازی هستی اصلا؟!! نمونش متروپل رو یادت ملت چقدر از مهندسینش شاکی بودن؟! شما خودتو زدی به اون راه مثل اینکه

کی گفته نمیگن اگه اتفاقی افتاد مثلا مهندسه بی سواده؟!!شما تو مجازی هستی اصلا؟!! نمونش متروپل رو یاد ...

حادثه متروپل و امثالهم پنج سال یه بار اتفاق میوفته و مسئله پزشکا هر روز! اتفاقا شما تو مجاز ینیستی که ببینی مردم عادی چطور پزشکا رو‌میکشن و میزنن و حمله میکنن! ولی کس میدونه مهندس متروپل کیه!؟

کی گفته نمیگن اگه اتفاقی افتاد مثلا مهندسه بی سواده؟!!شما تو مجازی هستی اصلا؟!! نمونش متروپل رو یاد ...

شما پنج دیقه بیا بیمارستان ببین مریضا چه رفتاری دارن بعد دایه مهربان تر از مادر باش

حادثه متروپل و امثالهم پنج سال یه بار اتفاق میوفته و مسئله پزشکا هر روز! اتفاقا شما تو مجاز ینیستی ک ...

مگه کرونا هر روز اتفاق میفته که هرچی میشه کرونا میگید؟!! شما گفتی کرونا منم یه حادثه بزرگ گفتم

دیه تصادف ماشینا و مردن در اثر تصادف که هر روزه غیر اینه؟!@ یه نگاه میتونی کنی به نظرات مردم راجع به تصادفاتی که میشه! اینم نمونه روزانش!

محص اطلاعت همون متروپل مهندس ناظرش معلوم بود کیه که ملت تو ابادان در به در دنبالش بودن سایشو با تیر میزدن

2810