میدونی نگران چیم؟پروندشو مامانم ازبیمارستان گرفته و آورده ولی جواب آزمایشات و سی تی اسکن مغزش توش نی ...
نه بابا همینجوری مرخص نمیکنه.انقد بی وجدان نیستن.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تروخدا اگر میتونید به من کمک کنید. اگر اطلاعاتی دارید به من بدید. مادرم دراثر فشارخون بالا خون ریزی ...
عزیزم من چه کمکی میتونم بکنم .حتما تو بیمارستان تحت نظر هستن.توکل کنید به خدا .من پزشک که نیستم.فکر کنم پرسیدن خونریزی مغزی خوب میشه اینجوری گفتم.اگر وسعتش زیاد نباشه ممکنه بدون جراحی کم کم جذب بشه اونم گفتم تصادف کرده بود.شاید شرایط مریض شما بهتر باشه.به خیلی چیزا بستگی داره
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی