2777
2789

بله دقیقا حرفاتون کاملا درست و حق هست

کسایی که یه کتاب اناتومی فیزیولوژی حتی از نزدیک ندیدن راجع به علم و سالها تحصیل افراد دیگه نظر میدن

درسته که هستن پزشک های بی وجدان اما تعدادشون خیلی کم و انگشت شماره اما بالاخره اونا هم سالها تحصیل کردن و زحمت کشیدن و استفاده کردن ار هز لفظی در موردشون درست نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس چرا میگین پزشک مریض سالم و سرحالمون رو کشت؟ پزشک که هیچ‌کاره‌ست از نظر شما

این دلیل میشه پزشک بی سواد و کم سواد بذارن تو بیمارستان؟

اینکه حوادث دست خداست دلیل میشه ساختمان های شهر رو به هر مهندسی بدن بسازه ؟

حرف عقلانی بزنیپ

2805
این دلیل میشه پزشک بی سواد و کم سواد بذارن تو بیمارستان؟اینکه حوادث دست خداست دلیل میشه ساختمان های ...

یا پزشک تاثیر داره توی درمان بیمار یا نه، می‌فرمایین پزشک هیچ کاره‌ست پس فرقی نداره باسواد یا بی‌سوادش 

یا پزشک تاثیر داره توی درمان بیمار یا نه، می‌فرمایین پزشک هیچ کاره‌ست پس فرقی نداره باسواد یا بی‌سوا ...

یا حرف من رو قبول دارید یا ندارید 

اگر قبول دارید که هیچ 

اگر ندارید نباید ریپلای می‌کردید . 

درک یه چیزایی برای یه سری  سخته ؛ شهودیه .

درضمن اگر جز کادر درمان هستید درک نمیکنم چرا باید بر بخوره بهتون؟ اگر بی سواد و کم سوادید و اشتباه زیاد داشتی بگیر به خودت 

اگر نه پس باید بگی منو که نمیگه همکارانی که خطا زیاد دارن رو میگه . 

تو علم های دیگه تحصیل نکردید فکر میکنید علم پزشکی خدای علم هاست و کسی که تجربه نکرده نمیتونه درموردش نظر بده .

موفق باشید

یا حرف من رو قبول دارید یا ندارید اگر قبول دارید که هیچ اگر ندارید نباید ریپلای می‌کردید . درک یه چی ...

نه دوست عزیز اینجا سایت تبادل نظره، نه تایید نظر

شما یه گزاره مطرح میکنی، من میام نظر موافق یا مخالفم رو اعلام میکنم و دلیلی نداره به شما بربخوره

شما درمورد افراد بی‌سواد نبود کامنتتون، فرمودین پزشک کاره‌ای نیست بیمار که بهبود پیدا میکنه کار خداست پزشک هیچ‌کاره‌ست، خب با همین استدلال خطا و مرگ چه در اثر خطا چه به دلایل دیگه، کار پزشک نیست، خیلی فرض و حکم بدیهی هست

من هنوز دانشجو‌ام و به عنوان کادر درمان بیمار از نزدیک ندیدم، ولی دلیل نمیشه نظر خودم رو درمورد حرفی که فکر میکنم غیرمنطقیه بیان نکنم، شما بیای بگی آموزش و یاد گرفتن بچه‌ها کار خداست معلم هیچ‌کاره‌ست، من باز هم میگم پس یاد نگرفتن بچه‌ها هم تقصیر معلم نیست با این منطق

نه دوست عزیز اینجا سایت تبادل نظره، نه تایید نظرشما یه گزاره مطرح میکنی، من میام نظر موافق یا مخالفم ...

درحواب شبهتون عرض کردم این که همه چی دست خداست دلیل نمیشه هر پزشکی رو داخل بیمارستان راه بدن! یا هر پزشکی اجازه مطب زدن داشته باشه . چرا صلاحیت پزشک ها هرچند سال یکبار نباید تایید بشه؟! 

مثال هم براتون زدم پس جای حرف باقی نمی‌مونه . 

اگه تو سیستم درمان باشی و از نزدیک قصورات پزشکی رو ببینی  پزشکها و کادر درمان بی سواد  و بی شعور خیلی زیاد داریم.

تو کرونا  دستگاه اکسیژن سازمون کار نمیکرد و کپسولهای رزرو جوابگو نبود ولی  با اینحال مریض جدید پذیرش میکردن .من خودم با چشم خودم دیدم مریضهایی که با حال خوب اومده بودن و چند روز بعدش فوت شدند .چون  بیمارستان میخواست پز  بده که ما جهادی عمل کردیم.

مریضهایی که به خاطر عفونت بیناییشونو از دست دادن .چون دستگاه خراب بود و پزشک به جای کنسل کردن عمل با ی دستگاه قدیمی که استریل نبود عمل رو انجام داد .حتی خودشون هم اظهار کردن به خاطر این کم کاری هر جای دنیا باشی مجوز پزشک رو باطل میکنند .

مادری که حین زایمان فوت میکنه و بچه ای که بی مادر میشه چون پزشک در طول بارداری یکبار هم فشار مریض رو چک نکرده بود . و هزاران مورد که تو بیمارستان کوچکی  مثل بیمارستان ما اتفاق میافته

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
اگه تو سیستم درمان باشی و از نزدیک قصورات پزشکی رو ببینی پزشکها و کادر درمان بی سواد و بی شعور خیل ...

من خودم تو بخش زایمان بودم خانمی رو با درد وحشتناکی و اورژانسی آوردن پرستار ها غر میزدن می بهتون گفتم بیمار پذیرش کنید مگه نمی‌بینید خسته اینم

من خودم تو بخش زایمان بودم خانمی رو با درد وحشتناکی و اورژانسی آوردن پرستار ها غر میزدن می بهتون گفت ...

توبیمارستانهای دولتی فقط یه روز بری ببینی جون انسان اصلا براشون مهم نیست طرف در حال جون دادنه پرستار عین خیالش نیست به لاس زدنش میرسه دکترها ازاون بدتر

2810