2777
2789
عنوان

معلم داریم اینجا ⁉️ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی چکار کردی صحبت کردی ؟

سلام

مرسی شما خوبین؟

دیروز رفتم مدرسه، کلاس جبرانی گذاشته بودم مدیر اونجا بهم گفت بچه‌ها اومدن اعتراض کردن گفتن خوب درس نمیدی البته ما به تواناییهای شما ایمان داریم ولی فکر میکنم چون مهندس هستی سطح بالا توضیح میدی

منم گفتم واقعا اینطور نیست من میدونم که اینا دو سال کرونا رو تجربه کردن و پایه خیلی ضعیفی دارن حتی بعضیاشون جدول ضرب بلد نیستن، سعی میکنم به ابتدایی ترین شکل ممکن توضیح بدم. حتی گاهی بین تدریسم بطور غیر مستقیم تمرین جدول ضرب میکنیم، اینا سر کلاس یاد میگیرن اما نمیرن تمرین کنن تکلیف انجام نمیدن اینو دیگه من بنظرتون باید چکار کنم

بعد معاون گفت بچه‌ها گفتن همه تمرینارو حل نمیکنی میگی برید خونه خودتون حل کنید. 

ینی از این حرف شاخ دراوردم گفتم من تک به تک حل کردم و حتی هر کدوم رو سه چهار بار توضیح دادم انقد توضیح دادم که الان درسم از همه همکارا عقبتره 

خلاصه دیگه بحث عوض شد منم چیزی نگفتم توی دلم گفتم توضیحی به کسی بدهکار نیستم من تلاشمو کردم.بعد یکی از کلاسا نمراتشون لو رفته بود، اونا که مردود شده بودن زمانیکه من سر کلاس بودم اومدن دم دفتر اعتراض اعتراض که معلم ریاضی رو عوض کنید

اصلا یه جو منفی بر علیه من ایجاد شده بود 

هرکس میدیدم میگفت بچه‌ها خیلی بهت اعتراض کردن

ریلکس برخورد کردم ولی از درون خیلی اعصابم خراب شد

و دیشب کلی گریه کردم 

اینهمه زحمت کشیدم. چقدر نمک نشناسن آخه

طرف پیامهای آسمانیشو یک شده، ریاضی هم حقش دقیقا یک بوده من بهش لطف کردم بهش دادم ۹، اومده اعتراض که معلم ریاضیمو عوض کنید

امروز قراره برم سر کلاسشون به معنای واقعی بشورمشون فقط

سلاممرسی شما خوبین؟دیروز رفتم مدرسه، کلاس جبرانی گذاشته بودم مدیر اونجا بهم گفت بچه‌ها اومدن اعتراض ...

عجب بچه ها همینن میخان درس نخوندنشونو بندازن گردن دیگران دیدن تو مظلومی گفتن اینجوری انجام بدن حالا سال‌های دیگه چجوری بوده اینا همه نمره میگرفتن و بالا میومدن؟ حتما دیگه والا توی همون سال های قبل می‌افتادند.  معلم های ریاضی اشونو دیدی میشناسی؟ از اونا بپرس چجوریه وضع اینا یا اونا چکار کردن . من فکر میکنم همینجوری بیسواد اینا رو میدن میرن بالا. چقدر مدیر و معاون کم عقل هستن که عقلشون ذو دادن دست این بچه ها . بی تجربه هستن حتما.

حالا اشکالی نداره سعی خودتو کردی . ولی این بچه ها دنبال حال و کیف کردن توی کلاس هستن و آخرش هم یه نمره قبولی بگیرن و بالا برن. 

عجب بچه ها همینن میخان درس نخوندنشونو بندازن گردن دیگران دیدن تو مظلومی گفتن اینجوری انجام بدن حالا ...

اره دقیقا دنبال گردن‌گیر میگردن

من کسایی که حقشون قبولی نبود رو انداختم ولی با ۹ و ۸

ولی امروز رفتم نمره واقعیشونو بهشون دادم

معلماشونو نمیشناسم

منم سال اولمه

طوریکه شنیدم در آخر مجبور میشیم تمام دانش آموزا رو پاس کنیم

نتیجه میشه اینکه انقد بیسواد زیاد میشه

دارم همه تلاشمو میکنم که حداقل اگه مجبور شدم پاسشون کنم استحقاقشو داشته باشن

کاش یه روز کسی پیدا می‌شد قدر ادم های خوب و با وجدان رو می دونست . هر روز داریم بیشتر از انسانیت فاصله میگیریم. 

امیدوارم موفق بشی . چاره چیه فقط باید در هر زمینه ای ادم کار درست رو انجام بده.

این مشکل هم حل میشه

کاش یه روز کسی پیدا می‌شد قدر ادم های خوب و با وجدان رو می دونست . هر روز داریم بیشتر از انسانیت فاص ...

البته خودم احساس میکنم سختگیریم تاثیر مثبتی روی یه تعدادی از دانش آموزا داشته و یه کلاس هشتمم که واقعا افتصاح بود مشارکت دانش آموزاش توی کلاس خیلی بیشتر شده چون خودشون رو توی خطر دیدن. دیروز از درس دادن به  اونا خیلی لذت بردم چون تلاششون رو دیدم

هفتما یه مقدار به خودشون اومدن

ولی یه مشکل بزرگی که هست زمانه، هرکلاس چهار ساعت در ریاضی در هفته داره ولی این تایم صوریه. در واقع ۲ ساعته. من اگه زمان کافی داشتم بهشون تمرین میدادم حل کنن سر کلاس، چیزی که فهمیدم اینه که بچه‌ها تشنه‌ نوشتن هستن، بلد نیستن بنویسن، نمیدونم چطور بار اومدن ولی زبان ریاضی رو بلد نیستن مثلا محور میکشن دوتا صفر واسش میذارن معادله حل میکنن علامت جمع و تفریق و مساوی و... نمیذارن. نیاز دارن نوشتن رو تمرین کنن، مدام میگن خانم تمرین بده سرکلاس حل کنیم، هر سوال کوچیکی که بدم کلی از ایراداشون رفع میشه و ذهنشون باز میشه، ولی متاسفانه کلی از زمانم رو میگیره، مثلا دیروز دوتا معادله و عبارت جبری دادم ۲۰ دقیقا زمان برد تا ایراد همه رو بهشون گفتم، 

امتحانات هماهنگ شده من مجبورم به بودجه بندی برسم ولی راستش دیروز دلم خیلی واسشون سوخت احساس کردم واقعا نسل بدبختی هستن بلد نیستن راه رو از چاه تشخیص بدن و  نمیفهمن که باید تمرین کنن توی خونه‌، بهشونم میگم تا مداد نگیرید دستتون تمرین نکنید فایده نداره.

انشالله

ممنونم شما هم موفق باشی

مرسی بابت وقتی که میذارین و راهنماییهایی که میکنین🙏🏻

چه خوب از اینکه تونستی بیشتر با بچه ها ارتباط بگیری خوشحال شدم بچه ها واقعا معصومن من مقصررو معلم های سال های قبل میدونم که وقت نذاشتن و درست درس خوندن و تمرین کردن رو به اینا یاد ندادن . همه جمع شده حالا با این مشکلات روبرو شدی . بازم خدا رو شکر کم کم میتونی کلاس و بچه ها رو جمع کنی  اونا هم با نحوه تدریس تو آشنا میشن.

اگه یاد بگیرن تمرین کنن و حل کنن انگیزه پیدا میکنن. 

میدونم توی تدریس و جذب بچه ها موفق میشی چون همت اشو هم داری.

من کاری نکردم ادم بتونه فقط یک قدم مثبت  برای این بچه ها برداره . باسواد بار بیان خیلی خدمت میکنه.

هر کاری از دست من بر بیاد انجام میدم . 

چه خوب از اینکه تونستی بیشتر با بچه ها ارتباط بگیری خوشحال شدم بچه ها واقعا معصومن من مقصررو معلم ها ...

آره

دوران کرونا، استفاده مدام از گوشی، و معلمای بی‌مسئولیت باعث شده همچین نسلی روی کار بیاد

من همه تلاشمو میکنم و واقعا دارم از جون و دل مایه میذارم تا یکم پیشرفت کنن و امیدوارم نتیجه بده. کلاس هشتما خیلی بهتر شدن اما هفتما واقعا جای کار دارن

امروز مدیرم به یه بهونه اومد سر کلاسم ده دقیقه موند. کاملا متوجه شدم اومده تدریس منو ببینه. من اصلا خودمو گم نکردم و نه که بگم فیلم بازی کنم، به همون روال قبلی به درس دادنم ادامه دادم و کامل واسه بچه‌ها توضیح دادم و بعد ازشون خواستم خودشون مساله بعدی رو حل کنن و ایراداشون رو رفع کردم. اون لحظه واقعا رضایت رو توی چهره‌ش دیدم.

مطمئنم میشه جو منفی که درموردم ایجاد شده از بین ببرم. هرچند واقعا هدفم اصلیم این نیست مدیر رو راضی کنم، دلم میخاد بچه‌ها پیشرفت کنن

ممنونم همینکه وقت گذاشتید راهنمایی کردید دنیایی ارزشمنده🙏🏻

آرهدوران کرونا، استفاده مدام از گوشی، و معلمای بی‌مسئولیت باعث شده همچین نسلی روی کار بیادمن همه تلا ...

خب خدا رو شکر  کم کم متوجه میشن که داری زحمت میکشی و بچه ها هم روز به روز بهتر میشن مطمئن باش تا آخر سال آرت تعریف هم میکنن چون راه درست رو داری میری. 

خیلی اول بهم ریخته بودی الان خیلی بنظرم روحیه آن بهتر شده .

این بخاطر تلاش خودت بوده . 

خب خدا رو شکر کم کم متوجه میشن که داری زحمت میکشی و بچه ها هم روز به روز بهتر میشن مطمئن باش تا آخر ...

توکلم به خداست ببینم چی میشه

حالا هفته بعد بتید پاسخگوی والدین باشم😐

امیدوارم منطقی باشن

توکلم به خداست ببینم چی میشهحالا هفته بعد بتید پاسخگوی والدین باشم😐امیدوارم منطقی باشن

انشالله حتما مشکل حل میشه . یکم درس ها رو جلو بری بچه ها هم راه میگفتن.  حتما امروز بهتر بوده

2810