2777
2789
عنوان

معلم داریم اینجا ⁉️ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 70 پست
انشالله حتما مشکل حل میشه . یکم درس ها رو جلو بری بچه ها هم راه میگفتن. حتما امروز بهتر بوده

اره دقیقا همینطوره

درجا زدن، به امید اینکه یاد بگیرن فایده نداره، باید جلو رفت 

اینطوری درسهای قبلی هم مدام مرور میشه

مثلا جمع و تفریق اعداد صحیح رو یاد نمیگیرن ولی توی فصل بعدی مجبورن انقد جمع و تفریق کنن، که درنهایت راه میفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوضاع چطوره؟خوب پیش میره وضع کلاس و بچه ها بهتر شدن؟

آره خداروشکر یخورده بهتر شدن

فقط خودم مجبورم سریع درس بدم

و دیگه زیاد تکرار نمیکنم چون هم عقب میمونم هم اینکه توجه کردم اگه زیادم تکرار کنم باز دانش آموز انگار خسته میشه از شنیدن، یه جاهایی فقط جواب رو باید نوشت و اجازه بدی فکر کنن که چطور شده که اینطور شده درصدی از بچه‌ها هم اینطوری یاد میگیرن

افرین چقدر دقت میکنی واقعا اصول تدریس رو خیلی خوب میدونی ... معلم باید یه روانشناس خوب هم باشه.

کاش میرفتی ساعات کلاسی ذو که 4 ساعته رو صحبت میکردی میگی 2 ساعت بیشتر نیست .

افرین چقدر دقت میکنی واقعا اصول تدریس رو خیلی خوب میدونی ... معلم باید یه روانشناس خوب هم باشه.کاش م ...

آره امروز که درس دادم

دیدم هرچی یه مطلب واضح رو توضیح میدم نمیفهمن

بعد اومدم در سکوت فقط حل کردم، اونام نگاه کردن

یهو یکی یکی گفتن عه خانم ما فهمیدیم چی شد

زیادش نمیکنن متاسفانه همه مدارس شهر، اینطورن

فقط مدارس خاص ۶ ساعته دیگه این معلمه که باید خودش رو برسونه

نه به فکر معلم هستن نه به فکر دانش آموز

البته دانش آموز که از خداشه کمتر ریاضی داشته باشه ولی معلم تا خودشو برسونه خیلی سختش میشه

اشکال نداره 

چقدر خندیدم گفته عه خانم فهمیدم . چقدر بچه ها معصومن ... ولی یه چیزی بگم خیلی روحیه ات بهتر شده من از روی نوشتن هات کاملا می فهمم ... من بخاطر دو چیز خوشحالم اول اینکه از اون حالت استرس و نا امیدی بیرون اومدی دوم بچه ها دارن یاد میگیرن و حتما اونا هم خوشحال میشن.

تو رو خدا ببخش منم هی میام اینجا پیام میدم . از کار و زندگیت انداختم. رودر وایسی نکن خواستی جواب ندی اشکال نداره . 

ولی برام خیلی مهم بود . چون کار بزرگی بود

اشکال نداره چقدر خندیدم گفته عه خانم فهمیدم . چقدر بچه ها معصومن ... ولی یه چیزی بگم خیلی روحیه ات ب ...

😀😀😀 خودمم بهشون میخندیدم توی کلاس البته وقتیکه به سمت تابلو بودم

آره یکم بهتر شدم اوایل که مورد انتقاد چندنفر واقع شدم حس کردم مشکل از منه ولی الان فهمیدم راه رو نسبتا درست رفتم، البته باید تلاشم رو برای برای بهتر شدن کنم

توی این مدت سوال گروهی بهشون دادم یه تلنگر بود

نمونه سوال بهشون دادم که خودشون توی تونه حل کنن بنظرم بی تاثیر نبود، خلاصه بچه‌ها هم بیشترشون به خودشون اومد

نه این چه حرفیه خیلی ممنونم که پیگیر هستی خیلی برام ارزشمنده نظرات و دلگرمیهای شما رو میشنوم. ممنون که تجاربتون رو در اختیارم قرار میدین🙏🏻

نه بخدا تجربه ای ندارم ولی اگه بدونی چقدر منم بهم ریختم وقتی اون جوری روز اول اومدی گفتی .. خیلی ناراحت شدم چون منم یجورایی این روز ها رو داشتم . حس میکردم حرف هاتو. این تاپیک شد دونفری ببخش جای عمومی بود. تقصیر من شد.

نه بخدا تجربه ای ندارم ولی اگه بدونی چقدر منم بهم ریختم وقتی اون جوری روز اول اومدی گفتی .. خیلی نار ...

آره

الان تایپیکام و پستهامو میخونم توی این مدت خیلی فراز و نشیب پشت سر گذاشتم

و فهمیدم قرار نیست همه بیست بشن

قرار نیست واسه بچه ها خودکشی کنم

قرارم نیست از مطلبی توی کلاس بزنم و نکته‌ای نگفته بمونه

دیگه هر شغلی سختی داره اینم اینطوره، هیچوقت همه راضی نمیشن، منتقد خواهم داشت کسانی هم خواهند بود که از من یاد میگیرند

امروز یکی از دانش آموزام بعد از ۴ جلسه غیبت اومده میگه فصل رو کامل برام توضیح بده انقد اعصابم خراب شد از این همه طلبکاریش

گفتم وقت نمیکنم کامل بگم سعی کن از تمرینا که حل میکنیم مطلب رو بفهمی

نه خواهش میکنم اختیار دارید🙏🏻

مکالمه مثمر ثمری بود

نمیدونم چرا همه بچه ها از ریاضی می ترسن ... چون این فرهنگ شده پدر و مادر ها هم همینجور هستن از گذشته این طرز تفکر غلط وجود داشته الان فرهنگ شده خب بچه ها با مواجه با مسائل ریاضی یه ترس قبلی وجود داشته توی ذهن اشون و این طبیعیه که وقتی با ترس وارد یه مبحث بشن یادگیری رو با مشکل روبرو میکنه .

دقیقا درست میگید قرار نیست همه نمره خوب بگیرن به همه خواسته ها جواب بدین . هر کسی مستحق تلاش و کوشش اش توی اون زمینه هست.

رشته اتون مهندسی چی هست؟ 

کاش ادامه تحصیل میدادین تا سطح دکتری البته هنوز دیر نیست.

نمیدونم چرا همه بچه ها از ریاضی می ترسن ... چون این فرهنگ شده پدر و مادر ها هم همینجور هستن از گذشته ...

آره دقیقا همینطوره، توی هر کلاس فقط درصد خیلی کمی از ریاضی لذت میبرن بقیه انگار به زور نشستن

من از خدامه همه نمره بالا بگیرن ولی در حقیقت این موضوع فقط ۵۰ درصدش  به من مربوطه بقیه‌ش دست دانش آموزه که تلاش کنه من قرار نیست حرص درس نخوندن اونو بخورم. همیشه به دانش آموزام میگم شما یه یادگیری باید داشته باشین یه تسلط، یادگیری رو من کمکتون میکنم سر کلاس، ولی تسلط دست خودتونه که برید توی خونه انقد تمرین کنید که به درس کاملا مسلط بشید.

ولی بین بچه‌ها افرادی رو دارم میبینم که اول سال در حد ۳ و ۴ بودن الان واقعا دارن تلاش میکنن قطعا اگه نمراتشون پایین بشه من میتونم اگه راه داشت کمکشون کنم ولی کسیکه هیچ تلاشی برای بهتر شدن نمیکنه...

ارشد مهندس عمران هستم

دکتری استعدادهای درخشان اصفهان قبول شدم ولی اونموقع بچه‌دار شدم شوهرم اجازه نداد و نرفتم، حسرتش برای همیشه رو دلم موند، در حقیقت من دوس داشتم توی محیط دانشگاه بمونم و درنهایت توی دانشگاه تدریس کنم که نشد