2777
2789
عنوان

معلم داریم اینجا ⁉️ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 70 پست
چندبار به مدیر گفتمحتی لیست افرادی که خیلی ضعیفن بهش دادمتوی جلسه اول سال به والدینشون گفتموقتی همه ...

درسته دیگه سعی خودتو کردی نمیتونی معجزه کنی . منم داشتم حتی تدریس خصوصی هم براش گذاشتم نشد . به پدر مادرش گفتم من همه راه ها رو رفتم  نشد دیگه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بطور متوسط یه کلاس ۳۵ نفره چند نفرش مردود میشن معمولا؟

10 درصد خیلی زیاد 20 درصد اونم نه نمره 4 یا 5 .. 8 یا 9 و ...

خب بستگی به محل هم داره این مال شهر های بزرگه توی روستا ها بدتر ه چون پدر مادر ها اکثر سواد کافی ندارن

الان مثلا من دانش آموز دارم نمره یه امتحانشو ۵ گرفته یکی ۴چندبار اومده پای تابلو نمرات ۱۷ و ۱۸ دارهی ...

برای مستمر ۴ تا را با هم جمع کن ،میانگین بگیر 

دی ماه هم که امتحان نوبت اول دارن نمره ش را جدا ثبت میکنی

🌺 
🤕🤕🤕نمیدونم چرا اینجورینپیر شدم توی این دو ماه

ای بابا اینقدر خودت رو سرزنش نکن مقصر که تو نیستی منم خیلی اعصابم خورد میشه ولی چکار کنیم خب. اهمیت نمیدن پدر مادر ها . سطح علمی پایینه کسی هم نیست میرن خونه باحاشون کار کنه .

مواظب سلامتی خودت هم باش حالا حالا ها باید تدریس کنی .

خودت هم زندگی داری . صدمه می بینی

ای بابا اینقدر خودت رو سرزنش نکن مقصر که تو نیستی منم خیلی اعصابم خورد میشه ولی چکار کنیم خب. اهمیت ...

به این فکر میکنم که الان امتحاناتشون نهایی شده

اینا که از پس امتحانات خودم که از کتاب اوردم برنیومدن چطور قراره نهایی امتحان بدن

تازه میرن اعتراضم میکنن که معلم ریاضیمون خوب نیست واقعا دلم میگیره با اینهمه تلاش و استرسی که میکشم چرا اینجوری میکنن

الان من میدونم مدتی که من نیستم توی دفتر مدرسه بحث نحوه درس دادن منه پیش مدیر و معاون و ... خودم کاملا فهمیدم حتی از یکیشون شنیدم که میگن

نمیدونم دیگه چکار کنم

هر مطلبی رو به ساده‌ترین زبان ممکن و چندبار تکرار میکنم میرم سر میز تک تکشون سوالاشون جواب میدم

خب با دانش آموزی که نمیخاد یاد بگیره من چکار کنم؟ مدام در حال حرف زدن حتی در حال بازی

واقعا خستم کردن

به این فکر میکنم که الان امتحاناتشون نهایی شدهاینا که از پس امتحانات خودم که از کتاب اوردم برنیومدن ...

اخی چقدر استرس داری اخه تو ... چون بار اوله درس میدی ببین پشت سر همه حرف میزنن نگران حرف اونا نباش . کارت ذو درست انجام بده . میونه ات رو با مدیر خوب کن همه مشکلاتت ذو با مدیر در میون بزار . اعتماد بنفس داشته باش اگه بودم میرفتم با مدیر حرف میزدم. نگران نباش باشه؟ 

درست میشه تازه اول کارته حق بهت میدم.

باشه 😔خیلی ممنونانشالله به خیر بگذره

خیلی آرامش داشته باش و بر خودت مسلط باش . زود بهم نریز منطقی عمل کن و گفتم خیلی با مدیر صحبت کن بزار وضعیت بچه ها رو بدونه اونوقت هر کسی نمیتونه بیاد پست سرت حرف بزنه و توکل بخدا هم داشته باش داری کار خیر انجام میدی خدا هم کمکت میکنه .

تازه وارد این کار شدی طبیعیه استرس داشته باشی ولی همه اینا میگذره نگران نباش. 

خیلی آرامش داشته باش و بر خودت مسلط باش . زود بهم نریز منطقی عمل کن و گفتم خیلی با مدیر صحبت کن بزار ...

آره حتما.امروز استراحت خودمه ولی زنگ ورزش رو گرفتم که برم درس بدم عقب نمونن. زنگ دوم و سوم. زنگ اول تایم آزاد دارم با مدیر حرف بزنم

البته دوبار لیست افرادی که ضعیفن به مدیر دادم 

یکبار توی جلسه اولیا حرف زدم گفتم بچه‌هاتون خیلی ضعیفن 

دیروزم با معاونها حرف زدم

ولی بازم لازمه اساسی تر با مدیر حرف بزنم

خیلی آرامش داشته باش و بر خودت مسلط باش . زود بهم نریز منطقی عمل کن و گفتم خیلی با مدیر صحبت کن بزار ...

توکل بر خدا

دیگه هر کاری سختی خودشو داره. تدریسم اینجوره، مخصوصا ریاضی از همه سختتر. چون اغلب بچه‌ها نمیفهمنش باهاش انس نمیگیرن

2810