2777
2789
من برای افزایش وزن رفتم باشگاه یعنی برای عضله سازی و حجم تو دوماه ۳ کیلو اضافه کردم امااا ۱۳ سانت هم ...

دارید میگید ۳ کیلو اضافه کردید ولی دور شکمتون خیلی لاغر شده درسته ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میگم چطوری میشه هم دور شکمم لاغر بشه هم وزن اضافه کنم

اگر این اتفاق افتاده  ولی به اندازه اش خوبه  یعنی هم عضله سازی انجام دادید هم سایژ شکمتون  کمتر شده  ولی اکر میخواید حجم بگیرید داخل تمریناتون باید تایم استزلحت زیاد باشه اجر خیلی زود بخواید ست بعدی بزنید این میره سمت کات و تعداد ست هاتونم باید کم باشه  زیاد زدنش میشه کات کردنش  ولی در  کل رو تغذیتون میوه زیاد بخورید اینایی که گفتم تاثیر دارن

اگر این اتفاق افتاده ولی به اندازه اش خوبه یعنی هم عضله سازی انجام دادید هم سایژ شکمتون کمتر شده ...

آره میوه زیاد میخورم کلا غذام اوکیه 

آخه میگن اون ۳, کیلو ک اضافه کردی عضله نیست چون عضله خیلی دیر و گرم به گرم ساخته میشه دیگه نمی‌دونم 

بین هر ست ۳۰ ثانیه استراحت میکنم 

آره میوه زیاد میخورم کلا غذام اوکیه آخه میگن اون ۳, کیلو ک اضافه کردی عضله نیست چون عضله خیلی دیر و ...

فداتشم ۳۰ ثانیه برای کسی که میخواد کات کنه نه حجم تو باید حداقل از ۱ دقه بیشتر استراحت کنی اون ۳کیلو ام که اضفع کردی گفتم بهت نه میشه گف چربی نه میشه گف عضله ملاکت عضله سازی باشه  عضله سازی کنی خود به خود وزنت میاد بالا 

فداتشم ۳۰ ثانیه برای کسی که میخواد کات کنه نه حجم تو باید حداقل از ۱ دقه بیشتر استراحت کنی اون ۳کیلو ...

خب عشقم وقتی میگی نه چربیه نه عضله پس چیه؟

آره مربیمم گفت یک دقیقه استراحت 

ببین یعنی مثلا اگر ۳ ست ۱۵ تای پرس پا باشه بین هر ست یک دقیقه استراحت کنم؟درسته؟

فداتشم ۳۰ ثانیه برای کسی که میخواد کات کنه نه حجم تو باید حداقل از ۱ دقه بیشتر استراحت کنی اون ۳کیلو ...

بعد اینکه من کلا دو ماه میرم باشگاه کلاسمم عمومیه 

یعنی فقط یکبار توضیح میده و دیگه باهات کاری نداره 

من گفتم چون چیز زیادی از بدنسازی نمی‌دونم خصوصی ثبت نام کنم 

و یه برنامه ی غذایی هم بگیرم خوبه بنظرت ؟

خب عشقم وقتی میگی نه چربیه نه عضله پس چیه؟آره مربیمم گفت یک دقیقه استراحت ببین یعنی مثلا اگر ۳ ست ۱۵ ...

یعنی  بیشتر  عضلس اینجوری بخوام بگم ولی نه خیلی زیاد درصدش کمه  چون چربی ها بیشتر محلشون  میشه شکم و پهلو  ولی  میگم کم 

و اره  عزیزم  استراحت بین هر ست 

عمومی ۹۰۰ تومنه خصوصی میگه ۲ تومن برنامه غذایی هم ۴۰۰ تومنه

پولتو بزار جیبت همون عمومی رو برو از منی که خودم کارم اینه بشنو هر مربی دلسوز نیس بیاد وایسه برات  کار انجام بده  من خودم از زمانی که  مبتدی بودم تا خود الان خود ساخته بودم عمومی گرفتم به مربی های دیگه ام کار نداشتم که دیگه الان خودم واسه خود واسه دوستام خانوادم برنامه میدم  برنامه انلاین بگیر  که فیلمم داشته باشه نکاتم بگه برو بزن  خصوصی جدا زور داره 😂

عزیزم تو از این اپل واچا یا از این ساعتایی که ضربان قلب و ساعت و کالری سوخته شده همه چی رو میزنه دار ...

ساعت فیت بیت اقتصادی تره ولی خب اپل واتچم هس یا از مارک سامسونگ اونام خوبن 

2810