کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
وای ک چ روزایی سختی رو گذروندماز همه بدتر روز آمینو بود از شدت استرس داشتم تشنج میکردم
استرس از هرچی بدتره
منم یادمه بهم گفتن باید بندازیش و بخدا ی روز کااامل گریه کردم
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داشتم تحقیق مینوشتم، فردا کلاس دارم باید صبح زود پاشم ولی از این طرف هم موهامو باید بشورم خارش گرفته باید دوش بگیرم ولی نمیدونم چیکار کنم به احتمال زیاد بخوابم ،
و فرداش که از بی خوابی اعصابی برای آدم باقی نمیمونه
بلللله
بی حوصلگی
سردرد
بی اعصابی
درست چی اگه اتفاقی برای مامان بزرگش بیوفته فعلا همین جوریم خودش کلافه بود تصویری گرفته بودم خودشم ازبس گریه کرده بود چشاش کاسه خون بود نمی دونم برای مامان بزرگ ناراحت بود یا به خاطره عقب افتادن زندگیمون الله واعلم
الهی ب حق خانوم فاطمه زهرا بری و بگن خدا بهت کاکل زری داده
خدا دل همه خانومارو شاد و دامنشون رو سبز کنه