2777
2789

چند ساله ازدواج کردین؟ راضی هستین از شوهرتون؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتی اابته چند ماه بعد خواستگاری حرف زدیم بعد رفتیم برا بله برون و این حرفها ۱۴ ساله ازدواج کردیم بله خدارو صد هزار مرتبه شانس زندگیم همسرمه خوب هر کس کم و کاستی هایی داره اما روحیاتمون شبیه به همه

من سنتی ازدواج کردم ، ۶ ماه عقد کرده بودم و الانم یکسال ت نیمه متاهلم و خدا رو شکر تا حدی راضیم ، البته یه سری مشکلات هم دارم ولی در کل راضیم 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

سنتی یکم شناختش سخت بودبخصوص که دوران آشنایی نداشتیم وقتیم عقدبودیم بعضی خصوصیاتش ومتوجه نشدم زیادی فک می کردم فرشتس امان ازوقتی که رفتیم زیریک سقف😂تایکی دوسال مثه سگ وگربه بودیم الان نه خداروشکراخلاقادستمون اومددوتایی کوتاه میایم 

سنتی یکم شناختش سخت بودبخصوص که دوران آشنایی نداشتیم وقتیم عقدبودیم بعضی خصوصیاتش ومتوجه نشدم زیادی ...

چه مدت عقد بودین

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
من سنتی ازدواج کردم ، ۶ ماه عقد کرده بودم و الانم یکسال ت نیمه متاهلم و خدا رو شکر تا حدی راضیم ، ال ...

چرا ب یکی دیگه علاقه مند شدی:/

چه مدت عقد بودین

میشه گفت دوسال امابعضی خصوصیاتشواصلاتکرارمی کنم اصلابروزنداده بود🤦‍♀️درصورتی که زیادی به هم وابسته بودیم زیادکنارهم بودیم امامتوجه نشده بودم ولی درمجموع خوبیم خداروشکراخلاق هموبه دست اوردیم ویه کاردیگه میشه گفت درجریان این مواردبالافقط ۲۰درصدخانواده هایه بوهایی بردن خودمون حلشون کردیم وواردجمع خانواده نشد

تو چرا رفتی سراغ تاپیک های من ؟ 😅نمیدونم ، از سر بیکاری !!!

البته اینا حس نیس فقط وسوسه شیطانه  استغفار کن حل میشه 

فضولم چیکار کنم

راجب شوهرتم سعی کن کارای رمانتیک کنین دلبری کنی براش ک به سمتت بیاد