2777
2789
چون مرد ،زنش رو بچه تر از خودش ميبينهخيلي رابطه مشترك و رفقاتي شكل نميگيرهعلائق متفاوت ميشهتو ،الان ...

سن عقلي اقايون كمتر از خانوم هاست و اختلاف سني حد اقل بايد ٣ سال و باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن عقلي اقايون كمتر از خانوم هاست و اختلاف سني حد اقل بايد ٣ سال و باشه

بله درسته 

بهترينش تا ٦ساله

٦سال به بالا ،خوب نيست 

منم از اطرافيان هركي رو ديدم زير يكسال و بالاي ٦سال بودن ،نتيجه خوب نبودع 

بله درسته بهترينش تا ٦ساله٦سال به بالا ،خوب نيست منم از اطرافيان هركي رو ديدم زير يكسال و بالاي ٦سال ...

روانشناسا ميگن از ٣ تا ٧ سال

حالا يكي دو سال اين ور اون ور ترش هم مهم نيست

بعد

مگه همه چي به سنه انقدر معيار هاي ديگه هست كه سن به چشم نمياد

اختلاف سني ١ سال اصلا خوب نيست بنظرم چون مردا دير تر پير ميشن و زن زودتر شكسته ميشه و تو ظاهر نشون ميده

در هر صورت كلي ملاكاي ديگه هست كه  خيلي مهم تره

اين اختلاف هايي هم كه ميگين ديدين دليل نداره قطعا بخاطر سن باشه ممكنه بخاطر دلايل ديگه اي هم باشه

من كه خودم به هيچ عنوان با پسر هم سن و سال خودم نميتونم ارتباط بگيرم با اينكه متولد ٨٢ هستم پارتنرم متولد ٧٥ هست و واقعا راضيم و هيچوقت با پسر دهه هشتاد نميتونم ارتباط بگيرم

چون هر کسی طبق نظر خودش نظر میده.

من و همسرم حدوداً ۱۱ سال اختلاف سنی داریم بعضیا میگن زیاده،،بعضیا میگن خوبه و....هر کسی یه چیزی میگه ولی من خودم اختلاف سنی زیر ۱۰ سال رو دوست نداشتم از اول.

مهم خودت و طرف مقابل هستین.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

ربطی ب تفاوت سن نداره 

شوهر من ۷سال از من بزرگتره اما ماشالله از من پر انرژی ترو جوونتره سلیقشم ب سنش نمیخوره تو لباس پوشیدنشو بقیه کاراش 

حالا شوهرخواهرم دوسه سال بزرگتره از خواهرم مث پیرمرداس با ۲۸سال سن لباس پوشیدنش اهنگ گوش دادنش بعدم همش بی خوصلس انرژی نداره پس ببینید طرفتون روحش چندسالس