2777
2789
چکار کنم دوباره امروز پیامش دادم گفتم شنیدم حرف طلاق زدی برو اقدام کن اگه طلاق میخوای منم حاضر میشم

مگه واقعا میخوای جدا شی که گفتی؟

اگه طلاق نمیخوای نباید دروغ بهش بگی اون از حرفت همونی رو که میگی برداشت میکنه گوشه کنایه متوجه نمیشه

باید میگفتی بیا بریم مشاوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم نمیاد ولی منم خسته شدم هی روز میان میگن شوهرت حرف طلاقو زده خب گفتم الان یه ماه شد بلاتکلیفم تهد ...

۱ ماه اون گفته ، ۹ ماهم تو 

بیخیال 

جفتتون کوتاه بیاید

ولی خب از من میشنوی فعلا بچه دار نشو

خوب سبک سنگینش کن 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
چطور خب باخونوادش تو یه خونه زندگی می‌کنیم خواهراش همش پرش میکنن ومادرش

تو باهاش خوب باش بد خانوادشو نگو سعی کن با خانوادش کاری نداشته باشی بعداز مدتی خودش اینارو میبینه باهات خوب میشه زرنگ باش 

مگه واقعا میخوای جدا شی که گفتی؟اگه طلاق نمیخوای نباید دروغ بهش بگی اون از حرفت همونی رو که میگی برد ...

این هرچی بهش بگی میره به خونوادش میگه بعد میخواد بزنه به سرم که خودت رفتی خودتم خواستی برگردی

اون موقع عصبی میشدم میگفتم طلاق..یاجامو عوض میکردم یعنی بخاطر این چیزا یه مرد میگه اوکی پس بذار طلاق ...

اره عزیزم صبرم یه حدی داره 

مرد بیرون از خونه کار میکنه زحمت میکشه میاد مونه نیاز به ارامش داره نه غرغر زدنو دعوا کردن 

انشالله دوتاتون سرعقل بیاین هر ایرادی دارین برطرف خونین باهام خوشبخت بشین

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
این هرچی بهش بگی میره به خونوادش میگه بعد میخواد بزنه به سرم که خودت رفتی خودتم خواستی برگردی

موضوع نزدیکی با خونواده و اینا بحثش جداست

همه اختلافا و گرفتاری ها رو باید ی بزرگترعاقل یا مشاور وسط باشه خودت و خودش دونفری حرف بزنید حل کنید

۱ ماه اون گفته ، ۹ ماهم تو بیخیال جفتتون کوتاه بیایدولی خب از من میشنوی فعلا بچه دار نشوخوب سبک سنگی ...

شنیدم باباش میگه بیا بریم دونبال زنت راضی نمیشه انقد که پرش کنن خواهرا ومادرش

قبلا هرچی میگفتن بهش میگفتم که فلان بهم گفتن..

این بده خب 🥲 متاسفانه مردا خیلی رو خانواده هاشون حساسن هیچوقت نباید خودتو تو جایگاهی میذاشتی ک شوهرت همش تو و خانوادشو مقایسه کنه بخدا زندگی کوتاه تر از چیزیه ک همش با جنگ و دعوا بگذره