2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم بلاکیم

بلاک و مجازی ولش

زندگی مجازی نیست حقیقیه

میخوای زندگی کنی زنگ بزن به بزرگترش یا ی واسطه بفرست ولی بسپرش نگه تو فرستادیش بگو بهشون بگه خودش از پیش خودش خواسته برای رضا بیاد میانجی گریو انگاری هم تو بی خبری از اون واسطه و برین حرف بزنید باهم 

اره تو یه خونه

خب دیگه ، اینجور مواقع ناچارا باید تن به یه سری مسائل بدی 

یکی از اقوام ماهم پیش مادر شوهرش زندگی می‌کرد 

سالها باهم جنگیدن،  دیگه کارش به قرص اعصاب کشید 

در نهایت ناچارا تسلیم شد و پذیرفت چاره ای جز سازش نداره 

الان زندگیشون رو واله،نه اینکه کدورت نباشه ، هست ، ولی خب مدیریت میکنن

وقتی شرایط مستقل شدن نداری باید به پذیرش برسی ، همین 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خب اون سر ماجرا هم خونوادش مقصر بودن بیشتر دعواها منو خواهراش بود

با شوهرت خوب باش ب خانواده شوهرم اهمیت نده بخدا زندگی آنقدر سخت نیست ک وای خدای. شوهرم اینجوری گفت من باید پدرشو در بیارم خودتو جوری بگیر ک بهت بی احترامی نشه توهم بی احترامی نکن

کارت اشتباه بود عزیزم برو پیش مشاوره این بچه بازی چیه خب اخلاقتون رو درست کنید

نمیدونم والا منم غرورم اجازه نمیده هی روز دارم می‌شنوم که میخواد طلاق بده وفلان..ولی یه ماه شد اقدام نکرده هنوز منم بلاتکلیف موندم گفتم اقدام کن حداقل اینطور تکلیفم مشخص میشه

با شوهرت خوب باش ب خانواده شوهرم اهمیت نده بخدا زندگی آنقدر سخت نیست ک وای خدای. شوهرم اینجوری گفت م ...

خب منو شوهرم خوب بودیم ولی اونا مگه گذاشتن هی گوششو پرمیکنن هی دعا میگیرن واسمون

نمیدونم والا منم غرورم اجازه نمیده هی روز دارم می‌شنوم که میخواد طلاق بده وفلان..ولی یه ماه شد اقدام ...

برو خونه خودت عجب خودت مقصری هروز هروز میگفتی طلاق می‌خوام اونم خسته شد این همه کار کنه بعد شب بیاد غر غر های تو و مادرشو بشنوه ول کن بخدا ،، پاشو برو خونه خودت